Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ICG Center

0749.010.741, 0752.166.735

Cutie distribuitor metalica 1030 mm

CAPRICORN
Model:
CAPRICORN
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0749.010.741
Pret:
196.50 lei
 
 

Detalii produs

Cutie distibuitor metalica 1030 mm

Cutie metalica pentru distribuitori-colectori are dimensiuni generoase, fiind potrivita pentru un numar mai mare de colectori-distribuitori. Caseta este incapatoare si asigura spatiul necesar montarii sistemului de colectori-distribuitori.

Caseta metalica se utilizeaza pentru sistemul de incalzire in pardoseala. Aceasta asigura protectia colectorilor si mascheaza prezenta lor. Sistemul termic in pardoseala are marele avantaj de a nu fi vizibil, caci intreaga instalatie termica este ingropata. Astfel ne putem bucura de un spatiu mult mai liber si usor de amenajat, caruia ii putem imprima cu mai multa lejeritate stilul dorit.

Caseta metalica este special realizata pentru a oferi suport instalatiei de colectori-distribuitori, astfel incat acestia pot sta foarte lejer in spatiul din interiorul acesteia. Caseta se monteaza in perete, intr-o zona centrala, astfel incat instalatia termica sa fie distribuita in mod egal in toate zonele.

Incalzirea prin pardoseala este solutia excelenta pentru a beneficia de un confort termic sporit si de un consum mai mic la energie. Sistemul termic prin pardoseala poate fi montat in aproape orice tip de locuinta sau cladire. Pentru aceasta este necesar sa fie indeplinite unele conditii, pentru a evita pierderile termice prin pereti. Instalatia nu va fi vizibila, astfel nu va incomoda si nu va ocupa din spatiul interior.

Sistemul de incalzire prin pardoseala este foarte eficient si reprezinta o solutie foarte buna pentru a beneficia de un plus de confort termic. Pardoseala incalzita este cu siguranta mult mai placuta, in special in zilele foarte racoroase. Caldura este distribuita uniform pe toata suprafata podelei si in mod gradat pe verticala. Astfel la nivelul pardoselii temperatura va fi usor mai ridicata decat la nivelul capului, fiind mult mai adecvata pentru corpul uman.

Dimensiune:1030 mm

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ICG Center
Persoana de contact: Suculiuc Maria
Adresa: Str. Vasile Lupu, Nr. 160, Bloc G3-1, Parter
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0749.010.741
Telefon mobil: 0752.166.735
Fax: 0232.240.182
Website: http://icg.center

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi