Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

A & G Construct

0771431836,

Despre noi

Trimite mesaj
Instalator sanitar pentru reparatii si instalari
Cu siguranta au fost situatii in care ati avut nevoie de un instalator sanitar, mai ales in situatiile de urgenta, cand din nefericire, s-a spart o teava, si exista pericolul de a-l inunda pe vecinul de mai jos.

Este recomandat sa apelati la un specialist si in cazul in care doriti sa schimbati locul masinii de spalat, sau sa o montati, dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie.

Daca asa stau lucrurile, nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra de instalatori autorizati, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii, intretinere, pentru Bucuresti si toata tara.

In aceste conditii este foarte important sa apelati la serviciile unor profesionisti, mai ales daca vorbim despre instalatiile sanitare, pentru ca, de multe ori, repararea unei lucrari facute de un amator, se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat atunci cand apelati de la inceput la o echipa de profesionisti.

Pentru aceste servicii puteti apela la echipa noastra de instalatori autorizati cu experienta de peste 10 ani, si veti vedea cum lucrurile sunt simplificate, deoarece veti lucra cu instalatori profesionisti, si in continuare va vom prezenta cateva servicii pe care le putem realiza.
Produse si servicii:
interventii in caz de inundatii; desfundari toalete si chiuvete infundate; desfundari/reparatii sifoane, pardoseala; drenaj; inlocuire/reparatii tevi sparte, blocaje si scurgeri
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: A & G Construct
Persoana de contact: George P. C.
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0771431836