Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii complete pt client

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fierastrau debitat bare si tevi din metal Arg 300 S.A.F.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6287 €
Brand
ARG 300 S.A.F.
Out Of stock
Descriere
Universal, robust, Arg 3000 SAF este un fierastrau pentru debitat metale, dotat cu echipamente hidraulice performante si este ideal pentru utilizarea in fabrici cu activitate industriala, ateliere de lucru si pentru intretinere.

Prin apasarea unui singur buton, masina, prinde materialul in menghina, porneste banda de taiere si sistemul de racire, taie materialul, ridica bratul la pozitia initiala si desprinde materialul din menghina. (poate fi controlata si manual).

Banda de taiere cu dimensiuni de 27 x 0.9 mm permitea taierea unei varietati largi de materiale(otel, inox, etc.).
La taierea materialelor de calitate si la serii mari de lucru, eficienta taierii creste in mod semnificativ datorita controlului hidraulic(permite reglarea presiunii de lucru si de prindere a piesei de prelucrat) si a functiilor enumerate mai sus.

Cu ajutorul unui convertizor de frecventa, optional in gama de viteze de la 15 - 90 m/min, puteti ajusta o viteza de lucru optima care asigura o eficienta maxima a taierii, precizie si durata mai lunga de viata a benzii taieroare.

Aceasta masina asigura o stabilitate foarte buna chiar si atunci cand taie piese de greutati mari datorita postamentului mare si a  sistemului masiv de rotire a bratului cu suprafete intinse de incarcare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura