Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Indeco Grup Srl

Solutii Pentru Mediu
+40(374)010899,

Despre noi

Trimite mesaj
Indeco Grup este o firma de consultanta in domeniul managementului mediului ce ofera solutii profesionale, optime si eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizatii ce activeaza pe teritoriul Romaniei.

Compania noastra are la baza experienta si cunostintele acumulate in timp de specialistii nostri de-a lungul numeroaselor proiecte in care ne-am implicat. Flexibilitatea si mobilitatea de care dispunem pentru realizarea si finalizarea proiectelor constituie unele dintre punctele forte ale grupului nostru.

Serviciile noastre au fost apreciate intotdeauna de clienti, in primul rand pentru calitatea si promptitudinea lor. De aceea consideram ca avem capacitatea tehnica si manageriala pentru rezolvarea in timp util a celor mai pretentioase proiecte.

Serviciile oferite de compania noastra sunt solutii practice, care rezolva efectiv problemele dumneavoastra:
-Organizarea de transporturi pentru deseuri periculoase: compania noastra detine mijloace de transport autorizate in acest sens si are incheiate parteneriate cu mari tranportatori atestati ADR.
-Intocmirea documentatiilor legate de deseurile periculoase: obtinerea aprobarilor pentru transportul deseurilor, realizarea documentelor specifice predarii-primirii deseurilor, intocmirea de buletine de analiza ptr. deseuri, incadrarea deseurilor conform Catalogului European al Deseurilor, etc.
-Consultanta pe teme de protectia mediului si managementul deseurilor, in special a deseurilor periculoase. Aici includem si serviciul de intocmire si raportare catre Agentiile de Protectia Mediului a
diverselor situatii privind deseurile colectate de noi de la dvs.
-Furnizarea de solutii pentru valorificarea sau eliminarea deseurilor de natura petroliera (uleiuri uzate, reziduuri de combustibili, etc), dar si pentru alte deseuri periculoase (deseuri industriale periculoase: emulsii si lichide de racire reziduale, ape industriale uzate, diverse categorii de slamuri si
namoluri, deseuri de lacuri si vopsele, solvent uzati, deseuri de cerneala, diverse substante chimice expirate sau uzate, deseuri provenite din activitatea de service auto – uleiuri uzate, lichide auto, filtre de ulei si combustibil, filtre de aer, filtre de la cabinele de vopsit, baterii uzate, anvelope uzate, deseuri din material plastic, etc).
-Compania noastra este autorizata pentru colectarea, transportul si depozitarea deseurilor periculoase in vederea eliminarii sau reciclarii acestora, dupa caz.
-Solutii logistice si tehnice pentru ambalarea si depozitarea deseurilor periculoase: legislatia in vigoare prevede reguli stricte vis-� -vis de acest aspect, fie ca este vorba de procesul de colectare a acestor deseuri, stocarea si depozitarea lor, etichetarea sau pregatirea pentru transport.
-Curatarea de rezervoare, tancuri, bazine, etc. in care au fost depozitate diverse substante in stare lichida sau solida. Acest serviciu, implica si preluarea deseurilor rezultate in vederea eliminarii sau reciclarii acestora.
-Lucrari de vidanjare, ptr. locatii care se colecteaza diverse categorii de deseuri sau substante periculoase sau nu, cum ar fi decantoare, separatoare de hidrocarburi si grasimi, etc.
Produse si servicii:
colectare, transport, depozitare, procesare, in vederea eliminarii sau valorificarii a deseurilor periculoase (uleiuri uzate, slamuri industriale, emulsii uzate, etc) si reciclabile
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO9001 si ISO14001
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Indeco Grup Srl
Persoana de contact: Gheorghe Bogdan
Adresa: Str.Pictor Rosenthal, Nr.12
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: +40(374)010899
Fax: +40(31)8172596