Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Incognito Impex Srl

0744377651, 0744377651

Despre noi

Trimite mesaj
" De la savoarea cafelei, la arome de parfumuri".....Asa am putea face o descriere sumara a companiei noastre.

SC. INCOGNITO IMPEX. SRL Hunedoara, firma din care opereaza CasaDeParfum.ro a fost infiintata in anul 2003 , primul punct de lucru fiind un COFFEE SHOP, un real succes, marturie fiind aprecierile clientilor nostrii.

ParfumuriAm pornit la drum in idea de a oferi clientilor nostri pe langa o gama larga de cafea, o paleta complexa si de calitate cu dulciuri din import precum si diverse tipuri de tutun. Dupa deschiderea celui de a-l treilea COFFEE SHOP, ne-am hotarat sa creem un bussines nou in domeniul vestimentatiei, urmand sa avem contracte cu cateva marci de prestigiu, precum PUMA, NIKE, CONVERSE, LACOSTE.

Ca atare am deschis un magazin avand alaturi de noi acesti colaboratori de prestigiu, iar rezultatele ne-au propulsat catre deschiderea celui de a-l doilea magazin si anume OUTLET SPORT INCOGNITO, in suprafata totala de 600 m2 in apropierea localitatii Deva, Judetul Hunedoara.

La inceputul anului 2011 am luat legatura cu marii distribuitori de produse cosmetice si parfumerie atat din Romania, cat si din Europa Centrala, pentru a oferi clientilor nostri ceea ce asteptau de mult – PARFUMERIA DE LUX INCOGNITO. Acumuland o experienta in comercializarea parfumurilor de marca (peste 70 de case cu prestigiu), iata-ne aici in fata dumneavoastra hotarati sa va satisfacem cele mai exigente cerinte.
Produse si servicii:
parfumerie, articole sportive, dulciuri import
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Incognito Impex Srl
Persoana de contact: Badeanu Marcel
Adresa: B-Dul Libertatii Nr. 6/17
Localitate: Hunedoara
Judet: Hunedoara
Telefon: 0744377651
Telefon mobil: 0744377651
Fax: 0254715529