Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Insecticid spray impotriva insectelor Duracid 500ml

V40
Model:
V40
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
34.99 lei
 

Detalii produs

Duracid spray impotriva insectelor este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient impotriva gandacilor de bucatarie, furnicilor, mustelor si tantarilor.

Caracteristici Duracid este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburatoare si taratoare precum muste, tantari, tauni, viespi, gandaci, furnici. Datorita compozitiei, are o actiune insecticida dubla, de combatere si reziduala. Din acest motiv, jetul trebuie sa fie indreptat nu numai in aerul din mediul inconjurator, ci si spre suprafetele din mediul care se doreste a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate in apa, DURACID este folosit in dezinsectia mediilor inconjuratoare, a comunitatilor, a hotelurilor, a depozitelor si a magaziilor.

COMPOZITIECipermetrina 0,125 g
Tetrametrina 0,25 g
Piperonil butoxid 1,250 g
Apa si substante complementare
in cantitatea
necesara pentru 100 g

UTILIZARE Recomandat pentru locuinte, spatii domestice, pervazuri, usi, terase, etc.
Impotriva insectelor zburatoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depasi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci cand este necesar si a se pulveriza in sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.

Contra insectelor taratoare (gandaci, furnici si alte insecte taratoare) a se stropi produsul indreptand jetul spre locurile prin care insectele trec sau in care isi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele usilor si ferestrelor, in crapaturi, sub mobilier, in apropierea cosului de gunoi.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi