Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dezinsectie&deratizare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat anti-daunatori Riddex Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7999 lei Lei
Cod produs
2xRP
Out Of stock
Descriere
Oferta - cumparati 1 aparat Riddex si primiti 2 la pretul de 89 lei.

Va punem la dispozitie o alternativa curata si sigura ce indeparteaza soarecii, insectele si alti daunatori intr-un timp foarte scurt si eficient. Aparatul Pest Repeller sta la dispozitia dumneavoastra pentru eliminarea soarecilor, sobolanilor si a insectelor nedorite, totul intr-un mod igienic.
Aparatul Pest Repeller, este foarte simplu si eficient, se conecteaza la priza (220V) iar acesta incepe imediat sa-si faca efectul.
Datorita sistemului ultrasonic special creat doar pentru a indeparta soarecii si insectele, aparatul Pest Repeller nu dauneaza oamenilor sau animalelor de companie.
Imediat ce conectati aparatul Pest Repeller la priza, acesta emite sunete ultrasonice si creaza in jurul sau un camp electromagnetic de mare distanta ce va tine la distanta daunatorii.
Aparatul incorporeaza si o lampa de veghe cu consum foarte redus care poate fi folosita pe timp de noapte sau pentru iluminarea spatiilor cu lumina redusa. Aceasta lampa se poate aprinde sau stinge dintr-un intrerupator aflat pe corpul aparatului.
Important: -Pentru cei care dispun de suprafete mai mari ale casei, pot profita acum de oferta 1+1 a aparatului Pest Repeller. Avantajul a doua aparate Pest Repeller este acela de a acoperii o suprafata mai mare a casei dumneavoastra, astfel puteti indeparta daunatorii chiar si din apropierea casei.

Avantaje Pest Repeller:
-Pentru soareci, sobolani, paienjeni, tantari, furnici si alte insecte.
-Sigur pentru oameni si majoritatea animalelor de casa.
-Nu omoara, doar tine daunatorii la distanta
-Se potriveste oricarei prize din casa
-Are un led ce sta aprins pe perioada de functionare
-Nu se folosesc produse chimice daunatoare
-Este sigur pentru mediu
-Economisesti energie
-Poate sta non-stop in priza, fiind economic si eficient.

Important:
-Pentru cei care dispun de suprafete mai mari ale casei, pot profita acum de oferta de 1+1 a aparatului Pest Repeller. Avantajul a doua aparate Pest Repeller este acela de a acoperii o suprafata mai mare a casei dumneavoastra, astfel puteti indeparta daunatorii chiar si din apropierea casei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura