Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Tepi anti pasari de 1 metru

REP371
Model:
REP371
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
30 lei
 

Detalii produs

Impiedica formarea cuiburilor sau depunerea de excremente ale pasarilor cu ajutorul tepilor anti pasari din otel inoxidabil! Tepii sunt eficienti si total inofensivi pentru pasari.

Ce sunt tepii anti pasari? Tepii anti pasari sunt formati dintr-o banda din otel inoxidabil pe care se afla niste varfuri ascutite. Rolul acestora este acela de a impiedica pasarile si porumbeii sa stationeze intr-un anumit loc, sa isi faca cuib sau sa isi depuna excrementele.

Astfel, acesti tepi anti pasari te ajuta sa pastrezi mai curate anumite zone din jurul casei la care nu ai acces foarte usor. Dupa o anumita perioada pasarile vor incepe sa evite zonele protejate.

Tepii nu sunt deloc daunatori pentru pasari si nu le provoaca niciun fel de durere.

Modul de utilizare: Pe banda din otel inoxidabil trebuie asezate varfurile, respectiv tepii, iar asamblarea acestora se poate face in mod rapid si usor. Apoi, intreaga banda poate fi aplicata pe orice suprafata folosind dibluri, silicon, suruburi, cuie sau sarma.

Tepii anti pasari pot fi amplasati pe pervaze, balcoane, acoperisuri, poduri, stresini, insa si pe luminatoare, monumentele istorice, biserici sau alte cladiri pentru care se dorestea protejarea impotriva pasarilor.

Datorita constructiei din otel inoxidabil, banda si tepii nu prezinta risc de degradare in urma fenomenelor meteorologice, deci practic pot fi folosite pe o perioada nelimitata.

Specificatii tehnice:
Banda de inox este de 1 m, pachetul fiind format din 2 bare de 50 cm
Tepii / varfurile sunt deja incluse
Siliconul, lipiciul sau suruburile pentru montarea tepilor nu sunt incluse in pachet.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi