Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Dispozitiv anti soareci, sobolani,gandaci de bucatarie AG250

REP56
Model:
REP56
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
91.25 lei
 

Detalii produs

AG 250 - Dispozitiv cu ultrasunete pentru combaterea daunatorilor in spatii interioare eficient impotriva soareci, sobolani gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, capuse si alte tipuri de daunatori.

1.Ce Este Aparatul Anti anti soareci, anti sobolani AG250? Aparatul anti soareci si sobolani AG250 este cu aparat care emite ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca disconfort, panica si dezorientare in randul daunatorilor, acoperind o zona de aproximativ 250 metri patrati.

2.Cum Folosim Aparatul Impotriva gandacilor,Impotriva soarecilor,Impotriva furnicilor AG250? Odata introdus in priza, aparatul va incepe sa emita. Un LED rosu situat pe panoul frontal va indica buna functionare a acestuia, intrucat dvs. nu veti auzi nimic. In partea din spate, langa mufa de alimentare, gasiti un potentiometru, pentru modificarea manuala a frecventei cu care ultrasunetele sunt emise. Recomandam setarea unei frecvente diferite prin rotirea potentiometrului treptat, la fiecare 2 luni, pentru a evita obisnuirea daunatorilor cu o anumita frecventa si dobandirea unei imunitati impotriva actiunii aparatului. Langa potentiometru, se mai afla un buton de TEST, care odata apasat va simula modul in care daunatorii percep ultrasunetele.

3.Unde Folosim Aparatul Pentru Combaterea gandacilor,soarecilor,sobolanilor AG250? Poate fi utilizat astfel in aproape orice mediu: acasa, la birou, in scoli si gradinite, in spatii publice, bucatarii sau magazine alimentare. Nu va omori daunatorii, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in locuri greu accesibile.

4. Avantaje:  Aparatul nu foloseste substante toxice,
Nu produce fum sau mirosuri neplacute, si intrucat ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni, este silentios.
5.Specificatii Tehnice : Alimentare: 220V / 50Hz

Suprafata acoperita: aprox. 250 mp

Dimensiuni: 8.3 x 11 x 7.4 cm

Mod de actionare: ultrasunete
Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi