Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Impotrivadaunatorilor.ro

Dezinsectie&Deratizare
0762296689,

Capcana pentru muste si viespi BioStop

900004
Model:
900004
In Stock
Telefon:
0762296689
Pret:
33.62 lei
 

Detalii produs

Capcana pentru muste si viespi BioStop

Cum actioneaza capcana BioStop eficienta pentru combaterea viespilor si mustelor ? Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si muste intr-o maniera care protejeaza mediul inconjurator cu o eficacitate ridicata.
Cum folosim Capcana pentru muste si viespi BioStop ? Capcana impotriva mustelor si viespilor contine un lichid de ademenire fara insecticid. Pentru a obtine un randament mai ridicat acest lichid contine feromoni. Acesta asigura ca insectele sa gaseasca mai usor capcana, chiar si de la distante mai mari. Datorita confectionarii speciale a acoperisului si a vazului rezervelor asamblarea capcanei este foarte usoara. Poate fi aplicata in gradina caselor, pe terasa, pe malul apelor, etc.
Capcana anti viespi si muste contine 3 plicuri cu lichid de ademenire. Se va taia un plic iar continutul acestuia (15 ml de substanta de ademenire) se va varsa in paharul de plastic, adaugand apoi 1-2 litri de apa. Se va aseza acoperisul pe pahar, dupa care se apasa, avand grija ca cele doua parti sa se ajusteze bine. Ulterior, capcana poate fi amplasata in locuri vizitate des de muste si viespi.
Informatii aditionale : Mod de ambalare: Cutie
Numar de placi / cutie: 1 capcana si 3 momeli lichide
Model: Biostop capcana viespi/ muste

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Impotrivadaunatorilor.ro
Persoana de contact: Rogojinaru Alin
Adresa: www.impotrivadaunatorilor.ro
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762296689
Website: http://www.impotrivadaunatorilor.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi