Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj de foraj orizontal dirijat Terra Mini-Jet DJ 18 PIT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TERRA MINI-JET
Out Of stock
Descriere
Terra-Pit DJ 18 este cel mai puternic si productiv utilaj din categoria sa, disponibil pe piata mondiala. Actionat de un motor Hatz Diesel de 75 CP, DJ 18 PIT ofera o forta de tragere si o forta de impingere de pana la 8 tone si un cuplu de 3.000 Nm. Cu un volum al fluidului de forare de 95 l/min si o presiune maxima de 70 bar puteti fora pana la 420 mm si pe lungimi de 150 (in functie de conditiile de la sol).

TERRA-PIT DJ 18 poate fi cu pornire din groapa sau de la suprafata. Acest sistem HDD are un design modular. Componentele sale principale sunt cadrul de forare, grupul hidraulic de actionare si statia de mixare-pompare.

Utilajul este disponibil in versiune scurta (L = 2,0 m) si in versiune lunga (L = 2,5 m). Cu o latime de numai 0,9 m se potriveste perfect in orice groapa compacta. Amprenta la sol redusa si nivelul redus de zgomot pentru operator fac din TERRA-PIT DJ 18L un utilaj usor de folosit si durabil. Timpul rapid de instalare si mobilitatea crescuta va ajuta sa puteti folosi utilajul si in mediul urban. Utilajul poate fi echipat optional cu o platforma de cauciuc.
Mai multe detalii puteti gasi aici: http://terra-ro.ro/hdd-clasa-8-10-tone-utilaj-cu-pornire-din-groapa/

Cu cele 2 circuite hidraulice separate pentru tractiune si rotire, DJ 18 PIT poate functiona simultan la cuplu maxim si forta maxima de impingere sau tragere. Sistemul de antrenare hidraulica cu lant de transmisie are cel mai ridicat randament, iar multumita sistemului mobil de desfacere a prajinilor uzura este mica si rezista bine la murdarie.

Mai multe detalii gasiti aici: http://terra-ro.ro/hdd-clasa-8-10-tone-utilaj-cu-pornire-din-groapa/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura