Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Restaurant Il Giardino Segreto

Calitate si profesionalism!
0761.325.324/0760.268.290,

Despre noi

Trimite mesaj
Restaurantul Il Giardino Segreto va asteapta de fiecare data cand activitatea dumneavoastra presupune o intalnire de afaceri in zona centrala a Bucurestiului, cu o ambianta plina de eleganta, stil si intimitate, cu preparate proaspete si diverse din bucataria traditionala romaneasca si italiana.

Situat in Bucuresti, str. Principatele Unite, nr. 38-40-42, la parterul Complexului Hotelier Prince Park Residence, permite accesul facil si rapid din zona Piata Unirii, Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului, Rond Cosbuc, Bulevardul Regina Maria, Patriarhia Romana, Bulevardul Marasesti, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Calea Serban Voda.

Desi este situat in zona centrala, invecinarea cu gradina Patriarhiei Romane, ofera linistea si ambianta calda a unei gradini linistite.

Pozitionarea pe o artera secundara, va fereste de zgomotul strazi dar si de acel, dute-vino obositor, clientela noastra fiind atent selectionata pentru a mentine acel standard propus, usor exclusivist, inca de la inaugurarea restaurantului.

Fie ca doriti sa serviti pranzul, fie ca doriti sa va impresionati partenerii de afaceri, suntem aici pentru a va oferii cele mai bune servicii si preparate, intr-o ambianta placuta, linistita si discreta.

Pentru acordarea facila a discounturilor (intre 30% si 100%) am lansat un card de fidelitate dedicat persoanelor fizice si companiilor, cu emitere gratuita pe baza unui contract de prestari servicii in care sunt specificate avantajele detinatorului si conditiile cadru de acordare a facilitatilor.

Pentru a intra in posesia acestui card puteti veni personal la sediul nostru din Bucuresti, str. Principatele Unite, nr. 38-40-42 sau puteti solicita ca acesta sa va fie emis si adus la sediul dumneavoastra, solicitarea cardului o puteti face la numarul de telefon: 0754.010.378 sau prin e-mail.
Produse si servicii:
organizatori, nunti, botezuri, mese festive, evenimente pentru afaceri,  business & corporate events, pranz de afaceri, business lunch
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
Clasificare 4 stele, Qualita Italiana
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Restaurant Il Giardino Segreto
Persoana de contact: Iulian Jan
Adresa: Principatele Unite, 38 - 42
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0761.325.324/0760.268.290
Website: http://www.ilgiardinosegreto.ro