Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ihope Real

Noi intelegem ambalarea
0741158398, 0741158398

Masina de infoliat -  Octopus B

Haloila
Model:
Haloila
Out of stock
Telefon:
0741158398
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

Echipamentul rotativ si automat de infoliat Haloila Octopus B Series se foloseste cu success la ambalarea paletilor de orice dimensiune.

Datorita faptului ca bobina care contine folia Mima Film este suspendata pe un inel care se invarte in jurul paletilor si care coborara urmand programul specific de infoliere, paletul ramane stationar, ceea ce ajuta ca ambalarea incarcaturilor sau a produselor instabile sa fie mult mai sigura.

Neexistand forte centrifuge care sa provoace tensiune sau solicitare asupra sarcinilor sau echipamentului, siguranta produselor si a operatorului care supravegheaza sunt asigurate cu usurinta. Inelul poate fi pozitionat cu precizie pe verticala, iar infolierea poate fi pornita sau terminata la inaltimea dorita cu o viteza de peste 25 rpm.

Echipamentul de infoliere reduce foarte mult cantitatea de film folosita datorita metodei unice de retinere a sarcinii si este cea mai buna solutie pentru cei care au de ambalat sub 100 de paleti pe ora si de dimensiuni diferite. Constructia solida din aluminiu confera incredere si permite utilizarea intensa si, nu in ultimul rand, are avantajul unor costuri reduse de intretinere.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ihope Real
Persoana de contact: Ilie Andrei
Adresa: Str. Radiofarului, Nr. 5C
Localitate: Strejnicu
Judet: Prahova
Telefon: 0741158398
Telefon mobil: 0741158398
Website: https://valuepack.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi