Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ihope Real

Noi intelegem ambalarea
0741158398, 0741158398

Masina de ambalat - Compacta Genius

BVM
Model:
BVM
Out of stock
Telefon:
0741158398
Pret:
1
 

Detalii produs

Compacta Genius servo este perfect pentru ambalare complet automat. Lucrand in linie, aceasta masina controlata prin bariera luminoasa poate fi alimentata manual si automat.

Compacta Genius servo este perfecta pentru ambalare complet automata. Lucrand in linie, aceasta masina controlata prin bariera luminoasa poate fi alimentata manual si automat. Domeniul de aplicare include ambalarea cutiilor, a produselor software si a produselor media, precum si publicarea produselor precum carti pe hartie, stive si alte produse. Datorita designului mecanic simplu, masina este ieftina in ciuda utilizarii tehnologiei servo.

Cu sistemele de alimentare BVM sunt posibile performante de pana la 150 de cicluri pe minut. * Sistemele de etansare incalzite permanent pot fi utilizate pentru prelucrarea tuturor filmelor disponibile comercial - de la polietilena la poliolefina, polipropilena (OPP, CPP) si folii din PVC.

* In functie de tipul de masina, produs si echipament

Cele mai fine etansari pot fi produse impreuna cu pelicula de poliolefina si taietorul BVM.

Conversiile usoare fara roti manuale sau manipularea comenzilor de operare garanteaza timpi scurti de schimbare, precum si o fiabilitate ridicata a productiei.

Servo BVM Compacta Genius, care functioneaza continuu. Pentru cele mai mari cerinte de performanta si flexibilitate. Un principiu de baza solid ca toate modelele familiei Compacta:

Un sistem mobil de etansare permite o performanta de pana la 130 de cicluri pe minut. Inaltimea pasajului poate fi reglata continuu, dupa cum este necesar. Un flux central de productie pe intreaga linie. Utilizarea unui transportor de vid asigura producerea pungilor dreptunghiulare, iar produsul ramane in permanenta central pentru masina.

:: Acest pret a fost afisat pentru validarea anuntului :::
:: Preturile se vor stabili pe valuepack.ro :::

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ihope Real
Persoana de contact: Ilie Andrei
Adresa: Str. Radiofarului, Nr. 5C
Localitate: Strejnicu
Judet: Prahova
Telefon: 0741158398
Telefon mobil: 0741158398
Website: https://valuepack.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi