Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Igf Expert Consult Ipurl

0757011200, 0757011200

Despre noi

Trimite mesaj
Igf Expert Consult Ipurl este organizata sub forma de societate profesionala unipersonala cu raspundere limitata si este membra a Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa fiind inscrisă in Registrul Formelor de Organizare la numarul 11-0211 din lista practicienilor.

Impreuna cu colectivul pe care il coordoneaza, asociatul unic Gheorghe Ionescu a desfasurat activitati specifice de administrare, reorganizare si lichidare judiciara de la data de 01.10.2004, data de la care a fost desemnat ca administrator/lichidator judiciar in diverse cauze.

In prezent societatea are in portofoliu un numar de peste 250 de societati comerciale, agricole, asociatii familiale, etc.

In acest fel, prin activitatea desfasurata, s-a acumulat o experienta deosebita pentru derularea procedurilor de insolventa in activitatea de administrator/lichidator judiciar desemnat in baza Legii 85/2006, in timp formandu-se un colectiv de profesionisti cu atributii specifice derularii tuturor aspectelor legate de procedura insolventei, toate dublate si de un suport logistic adevcat.

Societatea este activa inca din anul 2004 in domeniul administrarii si lichidarii judiciare de societati comerciale, cu o bogata experienta in acest domeniu si isi propune oferirea de servicii de restructurare, insolventa si faliment mediului de afaceri, partenerilor sociali, cat si membrilor societatii civile.

Capitalul social al IGF EXPERT CONSULT ipurl este de 115.630 lei si apartine unicului asociat Gheorghe Ionescu
Produse si servicii:
servicii de preinsolventa (mandat ad hoc si concordat preventiv), servicii de insolventa (plan de reorganizare si faliment), servicii de lichidare voluntara.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Igf Expert Consult Ipurl
Persoana de contact: Ionescu Alin
Adresa: Splaiul Independentei, Nr. 202B, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0757011200
Telefon mobil: 0757011200
Website: http://www.igfexpert.ro