Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iasisting Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Analize de laborator
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Laborator Recumedis - un cumul de servicii special create pentru confortul și mulțumirea pacientului: consultații, investigații, explorări sau analize de laborator disponibile prompt, în numeroase specialități.

Ne dezvoltăm continuu din dorința de a satisface cele mai diverse și exigente solicitări ca răspuns la nevoile complexe de sănătate ale dumneavoastră.

Serviciile oferite menţin standardul de calitate, laboratorul fiind dotat cu aparatură de ultima generație, scopul nostru fiind furnizarea unei game căt mai diverse de investigații.

Ne găsiți în aceeași locaţie din str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, în incinta Spitalului Sf. Sava, Corp A, la parter. Serviciile oferite sunt diverse:
• Medicina muncii: prevenirea, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale; prevenirea accidentelor de muncă; prevenirea sănătăţii şi productivităţii salariaţilor.
• Psihologia muncii
• Analize medicale și de laborator : orice pacient care va veni în recepţiile noastre cu un bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist va beneficia de analize GRATUIT.

www.recumedis.ro
Din Gura in Gura