Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Iarmaroc Traditional Srl

Totul pentru gospodaria ta!
0784099959, 0725252460

Foarfeca pentru vie cu manere curbate

Model:
Hn_634169
Pe stoc:
Da
Telefon:
0784099959
Pret:
29.99 lei
 
 

Detalii produs

Foarfeca pentru vie cu manere curbate

Foarfecele de taiat vie este unealta de uz casnic, de clasa hobby, destinata pentru taierea vitei de vie. Cu ajutorul acestui tip de foarfeca se poate realiza o taiere precisa a vitei de vie intr-un mod confortabil si ergonomic. Datorita arcului dintre manere, falcile foarfecii se desfac cu usurinta la marimea dorita in functie de pozitia si grosimea partilor vegetale ce trebuiesc taiate. Manerele sunt protejate cu un invelis din material plastic pentru a preveni alunecarea mainii in procesul de taiere.

Deschiderea lamei taietoare si a manerelor se face datorita arcului asezat intre cele doua manere (care tinde sa tina foarfecele pe pozitia deschis), iar blocarea acestuia pe pozitia inchis se poate face prin intermediul unui carlig si a unei bucle din sarma dispuse intre manere.

Arcul reduce impactul de la sfarsitul procesului de taiere protejand astfel incheietura mainii si palma. Falcile foarfecelui de vie (partea taietoare) sunt articulate intre ele cu un surub care permite reglarea modului de alunecare a falcilor intre ele.

Ambele lame sunt din otel de cea mai buna calitate.

Una din lame este pentru sprijin si anume cea mai ingusta (de suport), care prin maner se sprijina in podul palmei, iar cealalta - taietoare - mai lata, si prin maner este actionata de degete.

Modul de utilizare
Pentru a putea taia cu usurinta tineti bine strans de manere foarfecele astfel incat sa evitati alunecarea uneltei. Modul de actionare al foarfecelui este simplu, prin apasare simultana manuala pe ambele manere realizand o deschidere a lamelor taietoare in functie de grosimea ramurii de vita de vie. In timpul taierii bratul cu lama taietoare trebuie sa se gaseasca in partea dinspre lucrator, iar taierea se va face strangand manerele intre ele astfel incat ramura sa fie retezata dintr-o singura miscare. Nu se recomanda taierea cu foarfeca a ramurilor uscate.

Aveti grija sa nu taiati cu falcile in apropierea degetelor sau a altor parti ale corpului pentru a nu va accidenta. Cand nu taiati cu foarfeca, tineti-o tot timpul inchisa prin sistemul de blocare.

Aveti grija cum taiati vita de vie, trebuie sa fiti atent pentru a evita accidentarile personale, deoarece partea taietoare bine ascutita va poate rani daca nu sunteti concentrat asupra activitatii desfasurate de dumneavoastra.

ATENTIE ! Nu lasati foarfecele la indemana copiilor.

Modul de intretinere

Intretinerea acestui foarfece consta in: curatare, ungere, ascutire.

Operatia de curatare: va recomandam sa curatati foarfeca dupa fiecare utilizare.

Atunci cand foarfeca este murdara ( de aderente vegetale, seva, pamant ), trebuie sa fie spalata cu apa si stersa cu o carpa moale.

Operatia de ungere: dupa curatare foarfeca trebuie sa fie unsa cu ulei mineral pentru a nu permite blocarea foarfecei. Daca apar urme de coroziune datorita expunerii la umiditate , trebuie sa curatati cu ulei pentru mecanisme fine.

Pentru a preveni corodarea lamelor taietoare, inainte de inceperea utilizarii uneltei, va recomandam sa le ungeti cu ulei de floarea soarelui nefolosit.

ATENTIE ! Nu depozitati foarfeca in conditii de umiditate si/sau sub actiunea factorilor atmosferici.

Operatia de ascutire: foarfeca trebuie sa fie ascutita imediat ce simtiti ca nu mai taie cum taia de obicei. Va recomandam ascutirea la un atelier specializat.

Demontare: va recomandam sa demontati unealta in mod regulat pentru a evita blocarea ei.

Depozitarea: foarfeca de taiat vita de vie nu trebuie pastrata in conditii de umiditate si/sau sub actiunea factorilor atmosferici, iar inainte de depozitare trebuie sa fie curatata si bine unsa.
Lungime foarfeca 200 mm.
Duritate material:48-52 HRC.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Iarmaroc Traditional Srl
Persoana de contact: Gogoreanu Manuel
Adresa: Str. Vasilescu Constantin, Nr. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0784099959
Telefon mobil: 0725252460

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi