Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Iany Procons Srl

0765438493, 0765438493

Despre noi

Trimite mesaj
Situata in partea de sud-est a judetului Vrancea, in Municipiul Focsani, societatea noastra se adreseaza tuturor operatorilor economici publici si privati de pe intreg teritoriul Romaniei, avand experienta atat in judetul Vrancea cat si in alte judete cum ar fi Neamt, Iasi, Buzau, Teleorman, Prahova, etc.

Formam o echipa tanara de inginieri cai ferate drumuri si poduri, inginerie constructii hidrotehnice, ingineri imbunatatiri funciare, inginieri constructii civile si consultanti cu experienta in implementarea fondurilor europene.

Preocuparea fundamentala care ghideaza intreaga noastra activitate vizeaza oferirea unor solutii eficente sub raport cost-beneficiu pentru clientii nostri cu maxima promptitudine, fara ca rapiditatea raspunsului sa afecteze calitatea lucrarii.

Existenta mai multor specializari ne permite sa abordam cu maxima eficenta lucrari complexe fara a fi nevoiti sa cautam solutii in alta parte.

Tineretea si dinamismul echipei este intregita de vasta experienta a verificatorilor si expertilor tehnici autorizati cu care colaboram.
Produse si servicii:
servicii de proiectare si consultanta tehnica, documentatii tehnice de autorizatii constructii, documentatie pentru obtinere avize / acorduri / autorizatii, analize tehnice si economice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2016

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Iany Procons Srl
Persoana de contact: Ion Iulian
Adresa: Aurora
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0765438493
Telefon mobil: 0765438493