Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Prodsalt Srl

Ciubar -hot tub - sauna barrel
0741651398, 0741651398

Jacuzzi SPA lux Rezidential

Jacuzzi SPA
Model:
Jacuzzi SPA
Out of stock
Telefon:
0741651398
Pret:
6950
 

Detalii produs

De ce sa cumparati un Jacuzzi tip SPA Rezidential Prefabricat din polistiren XPS ramforsat cu fibra de sticla, invelit complet in de rasina ultrarezistenta placat cu mozaic nobil la interior?

Dupa ce veti lua in considerare toate optiunile mai jos enuntate veti vedea de ce avem cel mai perfct Jacuzzi-ul tip SPA Rezidential prefabricat.

•bazinele cu LINER din vinil sunt usor de penetrat de obiecte contondente si ascutite cum ar fi jucarii, mobilier de piscina, crengi de copac si altele. Repararea bazinelor din LINER lasa mereu urme vizibile. Chiar daca se reuseste evitarea deteriorararii membranei de LINER tot va trebui inlocuita dupa 5-10 ani, constand in costuri suplimentare si timp irosit.

•Bazinele din BETON sunt construite cu ajutorul unor cofraje din lemn si au o forma si design limitat, montarea lor se face in functie de sezon, solul pe care sunt construit e trebuie să fie solid și bine drenat. Bazinele din beton necesita renovare dupa 10 ani, dupa aceasta perioada pot sa apara fisuri in corpul bazinului.

Cele doua tipuri tipuri de bazine au ca dezavantaj principal costurile ridicate pentru construire, intretinerea si reparare.

Jacuzzi–ul SPA Rezidential prefabricat este un concept inovator conceput din polistiren XPS cu grosimea de 100mm ce confera o maxima termoizolatie(incomparabil cu alte tipuri de jacuzzi-uri din beton, acryl, Liner, plastic), acesta fiind ramforsat cu fibra de sticla, hidroizolat 100% prin invelirea completa la interior si exterior cu o pelicula din rasina ultra rezistenta.

Pelicula obtinuta se caracterizeaza prin proprietati mecanice superioare, rezistente chimice excelente precum si rezistenta deosebita pentru conditii climatice severe. Rezistenta excelenta la uzura la soc mecanic, ce-l face sa aiba o durata de viata foarte lunga, cu o structura celulara inchisa ce ofera caractristici tehnice superiare de lunga durata:

- Rezistenta mecanica superioara
- Conductibilitate termica foarte redusa
- Densitate omogena
- Hidroizolant 100%
- Rezistenta la ciclurile inghet-dezghet
- Greutate specifica foarte scazuta
- Rezistenta marita la foc
- Design modern
- Usor de transportat
- Pozitionare - ingropat, semiingropat, la suprafata.

Placarea cu mozaic nobil pe interior, din sticla vitro, gresie vitroceramica, travertin, ardezie, marmura, toate acestea da posibilitatea sa alegeti dintr-o paleta larga de culori ce permite sa personalizati SPA-ul in trend cu mediul ambiant din propria resedinta.

Componentele ce alcatuiesc sistemele de hidromasaj, filtrare, icalzire, aeromasaj si iluminat cu LED folosite in constructia Jacuzzi de tip SPA provein de la cei mai de seama producatori din domeniul SPA–ului: Balboa, Waterway, Koller, CPA, Blue Electrique.

Bazinele de inalta calitate pe care vi le oferim sunt cele mai rezistente si mai economice Jacuzzi-uri SPA, pe departe superioare bazinele construite din beton, acryl sau LINER.

info www.ciubar.ro
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prodsalt Srl
Persoana de contact: Hadar Claudiu
Adresa: Str. 8 Martie, Nr. 77C
Localitate: Tirgu Mures
Judet: Mures
Telefon: 0741651398
Telefon mobil: 0741651398
Sugestii: cada jacuzzi

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi