Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Crown Realty Srl

Totul pentru casa ta!
0733092000,

Despre noi

Trimite mesaj
Furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de ventilatie-climatizare.

Oferta marfurilor furnizate este destinata lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, hotelier, medical, educational, sportiv.

Ne vom dezvolta si vom actiona pe piata constructiilor/ imobiliarelor sub o paleta extinsa de servicii si produse menite sa satisfaca la cel mai ridicat grad cerintele clientilor nostri.
- Servicii de proiectare
- Servicii de construire
- Comert en-gros si en-detail materiale de constructii

Serviciile de construire pe care vi le oferim corespund
urmatoarelor etape:

1. Lucrari de trasare a imobilului pe teren si stabilirea cotelor terenului sistematizat (cota 0.00).
2. Lucrari de edificare a constructiei. Pentru proiect casa P+1E (parter + etaj) aceste lucrari sunt: fundatii, structura parter, etaj si sarpanta. Pentru proiect casa P+M (parter + etaj mansardat) lucrarile sunt: fundatii, structura parter, etaj mansardat si invelitoare.
3. Lucrari de finisaj exterior, compuse din: procurare si montaj tamplarie, ferestre si usa acces, realizare termosistem, finisaj exterior.
4. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 1 prin care se vor realiza instalatiile interioare (apa, canalizare, incalzire, energie electrica, telefonie, internet) si finisajele constand in pereti despartitori de gipscarton, tencuieli, sape si gleturi.
5. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 2 constand in executie zugraveli si achizitionare si montare usi interioare, placaje ceramice (gresie, faianta), parchet, aparate electrice, calorifere, centrala termica si obiecte sanitare.
6. Lucrari de amenajari exterioare, constand in executie trotuare de protectie pentru imobil, alei de acces, platforma parcare, amenajare teren curte pentru insamantare sau montaj gazon si imprejmuire teren.
7. Executie lucrari pentru realizarea bransamentelor la reteaua de apa, de canalizare, de gaz, de energie electrica si de internet a�� telefonie.
8. Executie lucrari de realizare a drumului de acces la lot si a retelei de iluminat public.
*Pentru serviciile de construire preturile se vor stabili pe cazuri concretea�� casa cu acoperis,amenjare exterioara, bransament - pentru finisaje standard (obisnuite). Preturile se negociaza in functie de proiect.
Produse si servicii:
materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Crown Realty Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0733092000
Website: http://www.homeupgrade.ro