Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Hleihil Dental Srl

0743030821,

Despre noi

Trimite mesaj
"Seriozitatea si profesionalismul reprezinta un atu in activitatea noastra"

Societatea Hdental Store este in plina dezvoltare cu sediul in Cluj Napoca, strada Viilor numarul 27 specializata pentru import si distributie de produse stomatologice. Romania este principala noastra piata de desfacere.

In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Misiune:
Ne propunem si ne angajam sa oferim tuturor clientilor cele mai bune produse si servicii, cele mai noi tehnologii.

Valori:
-Dezvoltare continua.
-Promptitudine.
-Calitate
-Siguranta
-Consecventa.

Servicii:
-Import
-Distributie
-Comercializare produse stomatologice.

Echipa este formata atat din persoane tinere si dinamice, cat si din angajati cu experienta, astfel incat se imbina entuziasmul tineretii cu priceperea. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al Societatii Hdental Store.

Stim ca prin tot ce facem construim incredere, iar increderea este despre promisiuni respectate - proiecte livrate atunci cand trebuie si la calitatea ceruta. Increderea clientilor si partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni pe zi ce trece.

Suntem dedicati unor parteneriate cu clientii nostri atat pentru ca credem in ele, cat si pentru ca ne place realmente sa lucram si sa interactionam cu oamenii. Noi nu doar livram o solutie, ci cream o relatie cu clientii pentru a le intelege afacerea, nevoile acesteia, resursele pe care le detin si ce solutie poate fi aplicata de la caz la caz.

Discutam cu clientul: ca ofertanti de servicii si produse, vrem sa ne asiguram ca livram serviciul intr-un mod optim. Acest lucru implica si o comunicare in ambele sensuri. Putem garanta clientilor nostri ca vor gasi mereu o voce umana la capatul celalalt al firului.

Credem ca pentru a performa in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile clientilor si sa ne adaptam situatiilor prin deschidere si maturitate.

Expunerea la situatii neobisnuite in piata locala aflata in curs de dezvoltare ne-a ajutat sa intelegem industria de distributie in mare masura si sa avem capacitatea de a oferi solutiile adecvate, prin cele mai eficiente canale, la timpul potrivit.
Produse si servicii:
produse dentare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Hleihil Dental Srl
Persoana de contact: - Amalia
Adresa: Viilor, Nr. 27
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0743030821
Website: http://www.hdentalstore.ro