Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Acoperis de intrare Valtellina, gri/ fumuriu, 82x120cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

352 lei Lei
Brand
Valtellina
Out Of stock
Descriere
Acoperisul de intrare Valtellina este destinat protejarii de precipitatzii (ploaie, zapada) prin montarea lui deasupra usilor de intrare in locuintze, in magazine sau deasupra vitrinelor, teraselor, balcoanelor, etc.

Particularitatile modelului de acoperis de intrare Valtellina constau in aceea ca apa colectata este dirijata intr-o parte prin tija-jgheab inferioara in functie de inclinarea care i se da la montaj, ca suporta o greutate mai mare de zapada fiind armat cu o tija pe la mijlocul placii de policarbonat si varietatile de culori ale consolelor de fixare: alb, gri, maro si negru sau ale placii de policarbonat: transparent, fumuriu.

Setul de montaj contzine toate elementele necesare montarii: cele doua console de fixare de culoare gri din copolimer, placa de policarbonat dublu de 6 mm, aici transparent, care se incastreaza in lacasurile interioare ale consolelor, cele doua sine din aluminiu anodizat ce cadreaza si fixeaza folia de policarbonat rigidizand-o, 4 holsuruburi cu care se imobilizeaza consolele cu ramele de aluminiu si policarbonatul, cele 4 dibluri de fixare catre perete a ansamblului.

Acoperisurile de intrare Valtellina sunt un produs european de calitate caracterizat printr-o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata la grindina. Instalarea se face foarte usor de catre doua persoane, sculele de care este nevoie fiind o masina de gaurit, un burghiu pentru beton, un ciocan si o cheie de 13.

Dimensiuni:

- lungime: 120 cm
- latime: 82 cm.

Culoare console: gri
Culoare policarbonat: fumuriu
Grosime policarbonat: 6 mm.

Precizare: livrarea o facem prin curierul Sameday.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura