Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Hidroconcept Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Materiale de constructii
Brand
made in Germany
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stimati Constructori, firma "HIDROCONCEPT" SRL, SIBIU VA OFERA: materiale de constructii pentru finisaje interioare si exterioare .

SAPA HIDROFLEXIBILA :

-Este o folie din polietilena, cu structuri adinci si patrate,pentru o cat mai buna priza a adezivului flexibil.Pe partea posterioara este lipita o plasa textila, care permite o lipire cat mai eficienta a sapei pe  substrat.

-Dupa lipirea sapei se pot executa imediat operatiunile de lipire a stratului ceramic.

-Aceasta sapa poate fi aplicata pe suprafete din ciment, suprafete din lemn,  direct pe placa de beton sau chiar pe suprafete care prezinta crapaturi.

-Sapa hidroflexibila poate fi folosita  la renovari,  constructia de bai, hale industriale, terase, balcoane,spatii care necesita o izolare cat mai perfecta.

-Livrare: l=1 m/ L=dupa cerinte.

BANDA HIDROIZOLANTA:

-Este o banda din polietilena, folosita la izolarea colturilor interioare si exterioare, lipirea imbinarilor sapei hidroflexibile, atat la pereti cat si la pardoseli.

-Livrare: l=10 cm/ L=dupa cerinte.

POPI INDUSTRIALI:

-Se folosesc la fixarea si montarea diverselor materiale de constructii cum ar fi:placi de regips, boiandruci, elemente din beton, lemn, si metal.

-Se pot folosi in plan vertical, orizontal si diagonal.

-Se regleaza de la 115 cm pana la 290 cm.

-Greutatea permisa :pana la 30 kg.

-Forta de presare pe punct: Pana la 50 kg.

Detalii si informatii suplimentare puteti obtine de pe siteul www.hidroconcept.ro ,sau sunati cel mai simplu, la tel: 0744-561969

Va multumim pentru timpul acordat,

HidroConcept-Team
Din Gura in Gura
Alte Produse