Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Deck Computers Srl

Solutii pt o sanatate perfecta
021-43 43 400,

Despre noi

Trimite mesaj
nfiintata in 1992 din pasiune pentru IT si pentru performanta, DECK COMPUTERS a devenit una dintre companiile de top in industria de profil din Romania, cu una dintre cele mai dinamice evolutii ale afacerii si statutului pe piata in care activeaza.

Numele DECK COMPUTERS este asociat de peste 15 ani cu numele Samsung in ceea ce priveste promovarea si distributia de produse IT in Romania. Evolutia continua a parteneriatului cu unul dintre leaderii mondiali in tehnologie – SAMSUNG - a confirmat reputatia DECK pe piata IT din Romania si determinarea in a realiza in continuare o afacere la cele mai inalte standarde.

In 2012 DECK Computers devine distribuitor pentru produsele LG in Romania in urma acordului incheiat cu producatorul corean LG pentru produsele sale din segmentele: IT (monitoare, discuri optice), CONSUMER ( televizoare, audio-video), Solutii CD&S ( Hotel TV, Digital Signage, VCS, Security, NWMNT). Parteneriatul va consolida pozitia LG pe piata locala si va atesta in acelasi timp investitiile LG in crearea inovatiilor si in acordarea suportului catre reselleri si integratori.

Calitatea produselor si serviciilor cat si personalizarea solutiilor oferite clientilor de catre echipele tehnice si comerciale au condus la dezvoltarea unui portofoliu de parteneri care acopera toate segmentele de piata din Romania incluzand: reselleri, magazine on-line, marii retailer si integratorii de proiecte speciale. In acest fel DECK COMPUTERS acopera toate segmentele majore de piata dar si nise cu proiecte personalizate.
Produse si servicii:
copiatoare, imprimante, monitoare, camere foto
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Deck Computers Srl
Persoana de contact: Stanescu Anca
Adresa: Str. Dezrobirii Nr.15, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021-43 43 400
Fax: 021-43 43 492
Website: http://www.deck.ro