Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Piatra de copt pizza cu rola taiat pizza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105 lei Lei
Brand
TL10A17150
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Piatra de copt pizza cu rola taiat pizza prezinta o baza ceramica rotunda, cu un diametru de 32 cm. Piatra de copt pizza cu rola taiat pizza incalzeste uniform si absoarbe umezeala, asigurand o baza perfecta si crocanta pentru pizza.
Ceramica tine, de asemenea, la caldura, pizza, mai mult timp, dupa ce a fost gatita.
Poate ramane calda mai mult timp dupa gatit si este in siguranta la cuptor pana la temperatura 220 grade C.
Piatra este de asemenea excelenta pentru gatirea rulourilor de paine, a baghetelor si a croissantelor. Setul este dotat si cu un suport de servire cromat, dar si cu o rola taiat pizza.
Se spala doar de mana.

Piatra de copt este confectionata din material natural cu milioane de pori microscopici care absorb umiditatea din aluat ceea ce ajuta si la mentinerea unei temperaturi ridicate in cuptor astfel incat pizza sau alte produse vor devein crocante. Piatra este potrivita si pentru a prepara nu numai pizza, ci si produse de patiserie traditionale, biscuiti, tortilla, carne sau peste si multe altele. Piatra de pizza este foarte simplu de folosit. Asezati piatra de pizza in centrul cuptorului preincalzit si apoi puneti alimentele pe piatra. Este bine sa folositi hartie de copt sau faina peste piatra astfel incat sa evitati lipirea aluatului de piatra. Nu se foloseste grasime sau ulei pentru pregatirea pietrei. Evitati schimbarile bruste de temperatura survenite asupra pietrei evitand astfel de exemplu sa o spalati rapid imediat dupa scoaterea acesteia din cuptor. In timp piatra tinde sa se inchida la culoare ceea ce-i va imbunatati proprietatile de coacere.
Dupa coacere scoateti piatra din cuptor folosind manerele metalice si manusi speciale de bucatarie. Ulterior indepartarii aluatului, reintroduceti piatra in cuptor pentru a se raci.

- ? Piatra de copt este fragila, deci aveti grija cand o manevrati. Feriti-o de socurile mecanice (placa este fabricata din material poros si se poate deteriora).
- ? Spalati cu apa curata fara detergent inainte de a o utiliza pentru prima data. Nu utilizati detergenti in timpul curatarii.
- ? Puneti piatra in centrul cuptorului si preincalziti, apoi puneti alimentele pe el.
- ? Asezati hartia de copt intre piatra si pizza evitand astfel lipirea aluatului de piatra ;
- ? Piatra de pizza este potrivita pentru cuptoarele cu gaz sau electrice.
- ? Nu folositi ulei sau grasime pentru a pregati piatra de pizza ;
- ? Utilizati o racleta sau o perie pentru a elimina resturile.
- ? Cand coaceti carne sau peste, impachetati-le in folie de aluminiu pentru a prinde grasimile si sucurile.
- ? Scoateti piatra dupa coacere, de exemplu folosind o lama de lemn.
- ? Piatra nu trebuie expusa la soc termic cald-rece sau rece-cald. Se poate sparge sau rupe.
- ? Schimbarea culorii fie prin coacere, fie prin contact cu alimente nu este un defect si nu poate face obiectul unei revendicari.
- ? Nu este potrivita pentru spalarea in masina de spalat vase.
Daca respectati regulile privind intretinerea si manipularea (evitarea socurilor termice, prudenta la curatarea suprafetei ...), va va servi foarte mult timp si veti fi cu siguranta multumiti de posibilitatile sale de utilizare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura