Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Termometru dual - carne si cuptor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
TL10A14212
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Termometru dual - carne si cuptor are un cadran suficient de mare care va ajuta la citirea cu usurinta a temperaturii bucatii de carne sau a temperaturii cuptorului, fara a fi nevoie sa scoateti friptura din cuptor.
Temperatura pe cadran este aratata in grade Fahrenheit, dar pentru o citire mai usoara puteti consulta conversia din grade Fahrenheit, in grade Celsius.

Acest termometru dual pentru friptura si cuptor masoara temperaturi, in grade Celsius, de la minim 55 grade Celsius (adica 130 grade F) si maxim 230 grade Celsius (adica 450 grade F).

Acest termometru cu tija va ajuta sa coaceti friptura asa cum va place dvs! Termometrul pentru carne si friptura va asigura ca, puteti gati in conditii sigure si perfecte preparatele dvs culinare.

- Termometrul dual - carne si cuptor este marcat cu grade de temperatura in Fahrenheit ( conversia in grade Celsius este mai jos precizata) , precum si cu zone de coacere pentru categoriile importante de tipuri de carne.
- Foarte usor de folosit, nu necesita baterii, doar introduceti in carne.

- Instructiuni de utilizare a termometrului dual pentru carne si cuptor:

Termometrul pentru cuptor si carne are doua indicatoare - albastru si rosu.
Indicatorul albastru (acul albastru) indica temperatura interna a carnii, pe scala neagra cu puncte albastre.
Indicatorul rosu (acul rosu) indica temperatura cuptorului, pe scala rosie.
Cele doua indicatoare( ace) masoara separat, dar simultan.

Instructiuni:

1. Introduceti termometrul cu diametru cadran de 6 cm in cea mai groasa parte a carnii, departe de os si de cartilaj.
2. Aliniati indicatorul albastru, CEL EXTERIOR, (in afara carcasei) cu setarea necesara a carnii (pui, porc, vita).
3. Asezati carnea descoperita in cuptor, cu cadranul termometrului spre fereastra cuptorului, pentru a citi usor.
4. Evitati sa deschideti usa cuptorului in timpul gatitului, deoarece aerul cald va iesi.
5. Cand indicatorul albastru de carne se aliniaza cu indicatorul albastru exterior, carnea s-a facut.
6. PRUDENTA: Capatul ascutit al acestui termometru poate provoca raniri. Depozitati intr-un loc sigur, departe de copii. Nu utilizati daca apar fisuri in sticla sau broboane de apa vizibila sub cadran!
7. Dupa gatire, termometrul va fi foarte fierbinte - lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei, inainte de curatare.
8. Utilizati intotdeauna manusi pentru cuptor.

Ingrijire si utilizare:

9. Inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, stergeti termometrul curat cu o carpa umeda cu sapun. Uscati-l la aer sau cu un prosop uscat. Nu utilizati masina de spalat vase pentru a-l spala. Nu utilizati acest termometru pentru a masura altceva sau peste intervalul de masurare maxim al termometrului.

Conversia din grade Fahrenheit (F) in grade Celsius (C):

130 grade F - 55 grade C.
145 grade F - 65 grade C: vita in sange.
160 grade F -70 grade C: sunca, vita mediu.
165 grade F - 75 grade C: pui.
170 grade F - 77 grade C: porc, vita bine facuta.
180 grade F - 82 grade C.

200 grade F - 90 grade C.
250 grade F - 120 grade C.
300 grade F-150 grade C.
350 grade F - 175 grade C.
400 grade F-200 grade C.
450 grade F - 230 grade C.

Diametru cadran: 6 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura