Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma din silicon pentru biscuiti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46 lei Lei
Brand
OR111573
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
O noua forma din silicon cu care veti obtine cele mai ingenioase forme de biscuiti si fursecuri.
4 modele diferite in cele 32 locasuri. Dimensiunile formei sunt (LxWxH): 31x21x1 cm.
Forma se poate spela in masina de spalat vase.
PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA.

PRACTIC - Forma pentru coacerea fursecurilor de prajituri in patru forme diferite. Forma este de 31 x 21 cm. Datorita acestuia, putem coace pana la 32 de bucati de fursecuri in diverse forme.
DURABILA - matrita este realizata din silicon maro durabil de cea mai inalta calitate. Forma este flexibila, usoara si extrem de practica.
REZISTENT - Rezistent la temperaturi ridicate (de la -40C la + 220C). Il putem folosi la cuptor, microunde si congelator.
UNIVERSAL - Datorita matritei putem prepara diverse dulciuri. Forma va fi perfecta pentru prepararea fursecurilor, ciocolatei si chiar pralinelor.
UTILIZARE USORA - matrita este usor de curatat, se poate spala in masina de spalat vase.
O forma de silicon care va permite sa coaceti 32 de prajituri scurte. Putem prepara fursecuri, praline si ciocolata in patru forme. Mucegaiul nu absoarbe mirosurile si aromele. Aluatul nu se lipeste, se trage perfect. Nu se foloseste grasime sau faina pentru coacere. Forma din silicon este usoara, flexibila, ocupa putin spatiu si este rezistenta la schimbarile de temperatura. Conduce foarte bine caldura. Produs original al marcii cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura