Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Poche-uri patiserie cu dui stea, 50 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Brand
ZKP5070
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Decorati produsele de patiserie din casa folosind acest set de 50 poche-uri de patiserie de unica folosinta cu dui in forma de stea. Puche-urile au dimensiunea de 18 cm x 28 cm iar duiul 4,2 x 4,2 x 3,8 cm.

Material : PE

Bucurati-va de experienta de a decora produsele de patiserie din confortul casei dumneavoastra cu ajutorul acestui set de 50 de poche-uri de patiserie de unica folosinta, echipate cu duze in forma de stea. Cu aceste instrumente de patiserie, veti putea crea decoratiuni spectaculoase si delicioase pentru prajituri, fursecuri si multe alte deserturi.

Setul include poche-uri cu dimensiuni generoase de 18 cm x 28 cm, oferindu-va suficient spatiu pentru a umple cu crema sau glazura, precum si duzele in forma de stea cu dimensiuni de 4,2 x 4,2 x 3,8 cm, care va permit sa creati modele variate si atragatoare pe produsele dumneavoastra.

Materialul utilizat, PE (polietilena), asigura o utilizare igienica si de unica folosinta, fara a va face griji in privinta curatarii ulterioare. Decorati-va deserturile cu usurinta si profesionalism, astfel incat acestea sa fie nu doar delicioase, ci si frumos prezentate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura