Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Plasma Trade Srl (happymax.ro)

0217942836, 0733027615

Irigator plante apartament - 2buc.

EPUIZAT-R10014466
Model:
EPUIZAT-R10014466
Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0217942836
Pret:
24 lei
 
 

Detalii produs

Sistemul de irigare automata pentru plante de apartament este solutia ideala pentru sezonul de vacanta sau pentru cei care uita sa ude plantele;
Sistemul include 2 conuri ceramice de aproximativ 10,5 cm inaltime si 3 cm diametru. Planta va trage independent cantitatea de apa in ghiveci. Fiecare irigator contine furtun de cauciuc de 70 cm
Conurile de irigare sunt intotdeauna gata deinstalare.
Sistemul contine 2 conuri si 2 furtunuri.
Elementele decorative nu sunt incluse!
Acest sistem de udare automat va determina plantele sa extraga exact cantitatea de apa care este necesara. Apa este trasa dintr-un vas de alimentare cu ajutorul unui furtun ce va fi livrat impreuna cu conurile de ceramica.

Udarea automata: tehnologia ingenioasa.

In primul rand, conul ceramic trebuie sa fie pregatit pentru a fi utilizat. Capacul verde trebuie sa fie indepartat din conul de ceramica. Dupa aceea, conul de irigare este plasat intr-un recipient cu apa. Astfel incat sa poata absorbi apa. Daca, conul ceramic este complet umezit, este deja umplut pana la refuz cu apa si atunci trebuie inchis cu capacul verde. Acum irigarea plantelor de apartament este finalizata pentru contactul cu solul. Conul ceramic poate fi pus in pamant.

Solul trebuie sa fie umed atunci cand instalati conurile de irigare. Acum, introduceti conul in ghiveci si asezati furtunul de aspiratie in rezervorul de apa . Capatul furtunului trebuie pastrat inchis cu degetul pana cand este din nou in apa. Acum planta, va extrage cantitatea necesara de apa,usor, in functie de nevoile sale. Odata ce apa este extrasa din conul de ceramica, se formeaza un vid in interiorul conului. Acest lucru are drept consecinta faptul ca apa este aspirata prin furtun.Dvs. trebuie sa apreciati dimensiunea rezervorului de apa extern. Rezervorul de apa extern nu este inclus. Pentru fertilizarea solului, pur si simplu introduceti ingrasamantul de gradina in rezervorul de alimentare cu apa.

Plantele raman in locatia lor de obicei, replantarea nu este necesara. Conurile de adapare au 10,5 cm inaltime si au un diametru de aproximativ 3 cm. Pe un con de lut este atasat un furtun de aproximativ 70 de cm.

Pentru ingrijirea optima a plantelor dumneavoastra aveti nevoie de:
1 con irigare pentru ghivece cu diametrul de 15-20 cm;
2 conuri de irigare pentru ghivece cu diametru de 20-30 cm;
4 conuri de irigare pentru ghivece cu diametrul de 40 cm.
Elementele decorative nu sunt incluse!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plasma Trade Srl (happymax.ro)
Persoana de contact: F Stefanescu
Adresa: Bd. Theodor Palldy, Nr. 2, Bl. M2A, Ap. 6, Sc. B
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0217942836
Telefon mobil: 0733027615
Website: http://www.happymax.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi