Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa cu fermoar depozitare plapumi, textile - Milky

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
CIRAN2979
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa pentru pastrarea textilelor este practica si eleganta in acelasi timp. Este ideala pentru depozitarea pilotelor, lenjeriilor de pat. Depozitati hainele sau alte textile in cutia textila cu fermoar. Fie ca sunt haine groase sau de vara, plapumi sau alte textile, acestea vor fi pastrate la adapostde praf si organizate in mod corespunzator.
Dimensiuni : lungime 70 cm x latime 50 cm x inaltime 30 cm.
Material : PEVA

Imbinati practicitatea cu eleganta folosind husa pentru pastrarea textilelor, un companion esential pentru organizarea si protectia articolelor dvs. de pat si a altor textile pretioase. Aceasta husa rafinata este proiectata pentru a va oferi solutia perfecta de depozitare, asigurand ca lucrurile dvs. sunt bine intretinute si ordonate, in timp ce adauga o nota de rafinament in spatiul dvs.

Indiferent daca depozitati pilote, lenjerii de pat sau alte articole textile, husa isi indeplineste scopul cu gratie. Cu o constructie solida si o inchidere fermoar practica, aceasta va permite sa pastrati hainele, plapumile sau alte textile intr-un mediu protejat de praf si umiditate. Indiferent daca este vorba de haine groase de iarna sau de articole de vara delicate, veti gasi acest suport textil fiabil pentru a pastra totul organizat in mod corespunzator.

Fabricata din material PEVA de calitate, husa nu numai ca ofera o bariera eficienta impotriva elementelor nocive, dar este si o alegere durabila si ecologica. In plus, designul sau elegant se integreaza cu usurinta in diverse amenajari interioare, adaugand un plus de stil si bun gust.

Cu dimensiuni de lungime 70 cm, latime 50 cm si inaltime 30 cm, husa se potriveste perfect in dulapuri, pe rafturi sau sub pat, economisind spatiu valoros si maximizand eficienta depozitarii. Incapatoare si bine proiectata, aceasta va ajuta sa va mentineti spatiul ordonat si sa va bucurati de un mediu curat si organizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura