Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
40 pareri

Cadru de mers cu 3 roti si cos metalic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

515 lei Lei
Brand
HH-243830
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cadrul de mers cu 3 roti este utilizat in special de cei care au nevoie de sprijin pentru mentinerea echilibrului in timpul deplasarii.

Rolatorul are un cos pentru depozitarea cumparaturilor sau a unor obiecte usoare. Cauciucurile late de 5 cm permit ca rolatorul sa circule pe un sol mai moale si peste mici obstacole. Corpul este din otel, vopsit rezistent la umezeala, praf, zgarieturi, se pliaza pentru a ocupa un spatiu redus.

Manerele de sprijin se regleaza ca distanta in raport cu pardoseala astfel incat sa fie comod de tinut de catre utilizator. Rolatorul cu 3 roti are frane pe rotile din spate, acestea actioneaza in doua moduri, prin ridicarea parghiilor franei de pe fiecare maner de sprijin, opreste rolatorul cat timp sunt in tinute aceasta pozitie, daca le eliberam, revin automat in pozitia initiala si rolatorul poate fi impins; modul cu autoblocare al franelor se realizeaza apasand parghiile franelor in jos, acestea raman auto-blocate in aceasta pozitie iar rolatorul este imobilizat, pana cand ridicam parghiile franelor.

Caracteristici:

- distanta de la manerele de sprijin la sol: minim 80 cm, maxim 90 cm
- latimea totala: 65 cm
- diametrul rotilor : 18 cm, grosimea: 5 cm
- greutatea rolatorului : 6,7 kg
- greutatea maxima utilizator: 120 kg

Produs Franta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura