Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

GVB Stone Division

Poezie pentru spatiu
0357.445.919, 0757.070115

Despre noi

Trimite mesaj
Compania GVB Stone Division ocupa domeniul constructiilor cu cel mai mare impact vizual si estetica arhitecturala, respectiv domeniul decoratiunilor din urmatoarele materiale: piatra naturala, decorativa, travertin, marmura, granit, ardezie, peisagistica.

Suntem compania ce oferim cea mai mare diversitate de piatra naturala, decorativa, travertin, pavaje, amenajari exterioare, spatii verzi, iazuri, cascade si multe alte combinatii arhitecturale de un design personalizat, durabile si la cele mai bune preturi.
Piatra are ca principale calităţi rezistenţa ridicată la uzură, durabilitatea, uşurinţa în aplicare (placare) şi folosire, combinate cu stilul unic şi exclusivist oferit lucrării efectuate cu piatra naturala.

Diversitatea modelelor de piatra decorativa si naturala oferite ne plasează în topul furnizorilor din domeniu. Multitudinea de combinaţii şi stiluri satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi în materie de design, amenajari şi peisagistică.

De la stilul clasic la cel modern, de la cel rustic la cel futurist aici puteţi găsi modele de piatra unice care puse în operă creează un ambient deosebit de rafinat spaţiului decorat.

Tendinţele din ultima perioadă în materie de design şi arhitectură se contopesc perfect cu produsele oferite de noi. Pentru a putea susţine dezvoltarea conceptului şi extinderea reţelei de clienţi compania noastră vă stă la dispoziţie cu showroomuri de prezentare, unice în ţară, unde sunt expuse modele de piatra naturala, piatra decorativa şi mulaje care reproduc până in cel mai mic detaliu piatra naturala.
Produse si servicii:
piatra naturala, piatra decorativa, placari piatra, granit, amenajari interioare, amenajare curte, marmura, mozaicuri, amenajari exterioare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: GVB Stone Division
Persoana de contact: Bledea Cristian
Adresa: Str. Petru Rares, Nr. 105
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0357.445.919
Telefon mobil: 0757.070115
Fax: 0357.445.918
Website: http://www.gvb.ro