Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Alege calitatea germana!

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Kimono karate Kwon Shadou

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118 lei Lei
Brand
Kumite
Out Of stock
Descriere
Kimono karate Kwon Shadou
face parte din linia CLUB LINE si este croit dupa tiparul traditional. Materialul  bumbac 100% cu densitate de 240 gr/mp, costumul de karate este comfortabil la purtat  si este recomandat pentru practicantii de karate copii sau adulti.

Acest model de kimono karate kumite este recomandat pentru mai multe stiluri de karate: Shotokan, Kyokushin, Chito-ryu, Goju-ryu, Hon-Do-Ryu, Isshinryu, Shito-ryu sau Fudokan.

Pantalonii au elastic in talie si un snur aditional. Bluza de Kimono karate Kwon Shadou este prevazuta cu snururi pentru o fixare mai buna pe talie.

Costumul de karate are multiple cusaturile de intarire la maneci, pe laterale, rever si  la baza bluzei precum si partea de interior a pantalonilor, cusaturi care ofera siguranta in executarea miscarilor de mobilitate.

Marimi disponibile: 110 cm - 200 cm;

Material: bumbac 100%

Culoare: negru

Producator: KWON (Germania)

Atentie! acest kimono de karate se poate folosi doar pentru karate kumite, Shotokan, Kyokushin, Chito-ryu, Goju-ryu, Hon-Do-Ryu, Isshinryu, Shito-ryu sau Fudokan.aikido doar pentru incepatori ci nu si pentru judo,deoarece pentru judo kimonourile trebuie sa aibe o densitate de minimum 300 gr/mp, sa fie dublati in zona pieptului, umerilor si pantalonii si in zona genunchilor. Folosirea lor in alte scopuri decat karate
si aikido incepatori duce la pierderea garantiei de 30 zile.  Judo implica foarte multe prize de tragere in zona pieptului, umerilor si multa lupta la sol.

Spalarea se face la 30 de grade celsius, a nu se folosi inalbitori sau alte substante chimice.

Producator: KWON (Germania) - alege calitatea!

Costumele nu includ centura.

Pretul este pentru marime 110 cm. Pentru mai mullte detalii click pe link http://www.echipamente-arte-martiale.ro/kimono-karate-kwon-shadou/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura