Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rescriere BIOS Defect, Recuperare BIOS Defect

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ati facut un update de BIOS si placa nu mai porneste ?

Sistemul nu mai are ce instructiuni sa ruleze dupa pornire si nu va mai putea incarca sistemul de operare, nu va mai indica nimic pe display dar tensiunea de alimentare va fi prezenta, ventilatoarele se vor invarti, sursa va porni si se va opri normal. Daca biosul este doar partial distrus sau update-ul era de la alta varianta de placa si nu este 100% compatibil nu vei mai beneficia de functionalitate completa. Poate un mesaj va mai apare pe display indicand o eroare sau cerand un CD sau FDD cu imaginea de bios.

Nu trebuie sa cumparati alta placa de baza sau sa o aruncati pe aceasta. Tot ce trebuie facut este sa rescrieti BIOS-ul.

Chipul este rescris pe un dispozitiv separat fara ajutorul placii de pe care provine. Identificam chipul de BIOS, il dezlipim il rescriem pe un programator specializat si il lipim la loc pe placa. Sistemul va gasi codul corect, il va rula si calculatorul va porni apoi normal.

Executam Rescriere, Refacere BIOS pentru orice placa de baza chiar daca chipul este lipit pe placa iar placa nu mai porneste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura