Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Green Garden Srl

Lucram pentru a fi alesi
0242 318 319, 0722 245 761

Sere si solarii

TUNEL
Model:
TUNEL
In Stock
Telefon:
0242 318 319
Pret:
11
 

Detalii produs

Idromeccanica Lucchini a fost creata in anul 1947 pentru a opera in sectorul hidraulic. Mai tarziu si-a extins campul de activitate specializandu-se in sectorul instalatiilor de irigare si al acesoriilor pentru agricultura, cat si in productia de instalatii pentru sere si echipamente interne pentru horicultura si fl oricultura. Dupa circa 60 de ani de management dinamic si productiv, Idromeccanica Lucchini opereaza in prezent pe piata interna si internationala, fiind in legatura permanenta cu toti clientii sai.

In prezent, la conducerea societatii se afla a doua generatie a familiei Lucchini, care a pastrat traditia istorica a companiei: profesionalismul, competenta tehnica, pasiunea si entuziasmul.

La aceste calitati se adauga o cercetare dinamica si o dezvoltare orientata spre tehnologia de varf.

Toate aceste calitati fac din Idromeccanica Lucchini o societate leader si un partener ideal in sectoarele de horticultura, floricultura si zootehnie.

“LUCRAM PENTRU A FI ALESI” este sloganul ce contine trecutul si viitorul companiei, care bazandu-se pe know-how si experienta dobandita, se proiecteaza in viitor cu o tot mai mare implicare si un succes in continua crestere.

“... A FI ALESI...”: misiunea importanta a societatii Idromeccanica Lucchini este centrarea constanta a atentiei pe calitatea si standardul ridicat al productiei cat si satisfacerea deplina a nevoilor clientilor, in ceea ce priveste asistenta tehnica inainte si dupa achizitionarea produselor noastre.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Green Garden Srl
Persoana de contact: Andrei Razvan
Adresa: Str. Portului, Nr. 2 A
Localitate: Calarasi
Judet: Calarasi
Telefon: 0242 318 319
Telefon mobil: 0722 245 761
Fax: 0242 318 319
Website: http://www.sisteme-irigatii.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi