Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va marcam viitorul

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gravator laser - masina de gravat LS 900 Fiber

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
30W
Out Of stock
Descriere
Masina de gravat laser Fiber LS900 de 30W in versiunea standard, poate fi echipata cu o sursa de 50W pentru marirea productivitatii si obtinerea unui bun contrast la marcarea metalelor puternic reflexive. Are cu rezultate excelente la gravarea adanca sau la decupare.

Conceputa pentru marcarea unei game largi de metale, masina LS900 FIBER este capabila sa graveze texte cu caractere de dimesiuni foarte mici, coduri bare si DataMatrix, simboluri tehnice, sigle si fotografii cu un contrast excelent.
Suprafata mare de lucru 610 x 610 mm (24 x 24in.). Permite astfel atat marcarea unor serii medii si mari de obiecte de mici dimensiuni, cat si a obiectelor voluminoase si/sau a placilor de dimensiuni mari, tratate individual sau matricial.
La confortul utilizatorului contribuie usa de acces cu o larga deschidere frontala. Pilotata de programul LaserStyle (inclus in pret), masina LS900 FIBRE este ideala pentru:

Aplicatii industriale: placi de identificare, marcare serii de piese s.a.
Personalizare: trofee & cupe, obiecte cadou, obiecte promotionale etc.
Este usor de inclus intr-un atelier, o fabrica, magazin de desfacere, birou.

Avantaje incontestabile

Masinile noastre laser FIBER de 30W & 50W FIBER ofera un nivel neegalat de precizie si repetabilitate.
Repetabilitatea inseamna Confort si Siguranta: marcarea se va executa exact in acelasi loc, indiferent de numarul de treceri executat.

Repetabilitatea inseamna Economie: se reduc total pierderile, consumul inutil de timp si utilizarea ineficienta a fortei de munca.

LS900 FIBER are o masa de lucru de 690 x 655 mm cu o suprafata activa de 610 x 610 mm. Permite astfel prelucrarea unor piese mai mari decat suprafata activa de gravare.

Utilizatorul poate introduce si inlatura cu mare rapiditate si usurinta orice piese, de la placi si piese simple la piese voluminoase. Beneficiaza astfel de un confort sporit al locului de munca si obtinand productivitati ridicate.

Punctele forte ale masinii de gravat laser Gravograph LS900 FIBER:

Multivalenta: masina poate fi pilotata de orice program grafic. Dar pilotata de programul LaserStyle inclus creste productivitatea cu pana la 100%
Puternica & Productiva: versiunea 50 W asigura calitate si productivitate: marcare cu contrast ridicat pe suprafete puternic reflexive, gravare adanca si decupare
Functionalitate ridicata: suprafata activa de 610 x 610 mm, cu o cursa pe axa Z de 250 mm. Permite astfel marcarea unei game largi de piese. Modul frontal de incarcare / descarcare asigura efort minim din partea operatorului. Permite astfel tranzitia intre moduri in timp de ordinul secundelor
Garantii: platforma de calitate Gravograph + sursa laser FIBRE aprobata de Technifor + experienta mondiala GRAVOTECH .

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura