Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chevrolet Lacetti
3459273 lei
Brand
LACETTI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lacetti. Echilibru perfect intre stil si personalitate.

Lacetti este un automobil cu o personalitate unica. Exteriorul sau inovator si dinamic reflecta echilibrul perfect dintre un caracter energic si stilul contemporan. Urca-te la volan si vei descoperi un interior conceput pentru maxima comoditate. Te invitam sa descoperi Lacetti, automobilul care se potriveste perfect stilului tau de viata.

Italdesign, celebrul studio al designerului italian de caroserii Giorgetto Giugiaro a creionat aspectul unic al partii frontale si silueta dinamica a noului Lacetti. intr-adevar, noul Lacetti pare in miscare chiar si atunci cand sta pe loc. Odata urcat la volanul unui Lacetti vei decoperi detalii de design interior care fac din fiecare calatorie cu Lacetti o adevarata desfatare estetica.

Daca vrei sa te simti rasfatat, Lacetti este locul ideal pentru asta. Interiorul excelent planificat si spatiul generos pe care il ai la dispozitie incanta toate simturile - si de asemenea, intreaga familie. Lacetti ofera cel mai inalt nivel de dotari standard, ceea ce inseamna extra confort si comoditate, la un pret mai mic decat te-ai astepta.

Elementele de otel de inalta elasticitate contribuie la minimizarea socului in caz de coliziune. Bara din fata, airbag-urile frontale si laterale, asigura o protectie completa la exterior. Centurile de siguranta in trei puncte, tetiere pentru toate cele 5 scaune si sistemul de prindere al scaunului pentru copil Isofix fac de asemenea parte din dotarile standard facand pasagerii sa se simta protejati si in siguranta, oriunde si oricand.

Lacetti este un automobil care ofera manevrabilitate si tinuta de drum excelente. Tractiunea fata extrem de agila, comportamentul precis al directiei si nivelul superior de confort vor transforma fiecare calatorie intr-o reala placere. Pe drumurile serpuitoare de tara, pe autostrada sau pur si simplu pe strazile orasului, o calatorie cu Lacetti este intotdeauna o experienta incantatoare.
Din Gura in Gura
Alte Produse
Chevrolet Epica

53407.94 lei
Chevrolet Aveo

23407.23 lei
Chevrolet Captiva

72077.65 lei
Chevrolet Spark

22420.69 lei