Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chevrolet Epica
5340794 lei
Brand
EPICA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Epica
Luxul pe care il afiseaza Epica este un amestec de modern si de clasic. Farurile, detaliile discrete din crom si semnalizatoarele integrate in oglinzi adauga farmec designului ce imbina liniile fluide si curbele ferme.

Scaunul soferui ajustabil in inaltime, cotiere rabatabile si scaunele cu incalzire sunt doar cateva din dotarile care fac din Epica un automobil primitor.

Epica este un automobil echipat cu cele mai noi dotari pentru siguranta, cum ar fi geamurile electrice cu auto-blocare care impiedica prinderea mainilor sau a capului. Sistemul ABS permite soferului sa pastreze controlul asupra automobilului chiar si pe drumuri alunecoase.

In centrul experientei de neuitat pe care si-o ofera Epica se afla motorul sau nou cu 6 cilindri in linie. Fiind usor si compact, are avantajele unui motor mai mic, dar acceleratia si puterea unui DOHC 6.

Sunt disponibile doua variante de motorizare, ambele pe benzina, la standarde Euro IV si create special pentru a reduce zgomotul si vibratiile. Acest motor si-a dovedit din plin abilitatile si anduranta in timpul testelor la care a fost supus.
Din Gura in Gura
Alte Produse
Chevrolet Lacetti

34592.73 lei
Chevrolet Aveo

23407.23 lei
Chevrolet Captiva

72077.65 lei
Chevrolet Spark

22420.69 lei