Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi Pet-G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
PETG este numele de marca pentru PoliEtilena Tereftalata Glycol (PETG) placi din copoliester produse de Polycasa (ex Quinn Plastics). Gama "PETG" ofera solutii pentru aplicatiile de interior cat si pentru exterior (in versiunea UVP). Ca rezultat al procesului de extrudare, Quinn Plastics poate oferi in plus fata de versiunea transparenta si opal, o varietate de culori si design pentru a satisface o gama cat mai larga de cerinte.

Placile din PETG au excelente calitati optice si suprafete lucioase. PETG sunt placi foarte usor de prelucrat mecanic sau prin termoformare avand calitati deosebite la temperaturi scazute. Un important beneficiu al placilor este reprezentat de o foarte buna rezistenta la actiunea agentilor chimici si rezistenta foarte mare la impact.

Placile PETG pot fi folosite in industria alimentara avand toate acordurile privind legislatia in vigoare. Exceptie face gama UVP Grade care nu este agrementata in industria alimentara, nefiind acoperita de garantie pentru utilizarea in acest domeniu.

Detalii :

Catalin George  0730 323 868
Trimite mesaj
Din Gura in Gura