Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Geocip

Totul Dintrun Singur Loc
0259406488, o724327848

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. Geocip S.R.L. s-a infiintat in anul 2001 in dorinta de a satisface cererea mare existenta pe piata pentru piese auto originale din import. In scurt timp societatea noastra s-a impus pe piata locala prin seriozitatea serviciilor oferite, prin timpul scurt de livrare al produselor comandate si nu in ultimul rand prin preturile deosebit de avantajoase.

Astfel, S.C. Geocip S.R.L. ofera din stoc si la comanda piese auto pentru toata gama de autoturisme straine si autohtone, piese auto de cea mai buna calitate, originale la preturi competitive.

Printre clientii nostrii din Oradea se numara atat persoane fizice cat si firmelor care îti desfasoara activitatea în domeniul auto. Odata cu lansarea acestei pagini de internet, S.C. Geocip S.R.L. va ofera posibilitatea de a comanda online piesele auto originale, din import sau indigene, prin completarea unui formular tipizat.

Dumneavoastra aveti doar de specificat tipul si marca autoturismului si cateva date de identifiare respectiv descrierea piesei sau a pieselor auto solicitate. Noi va vom raspunde in maxim 24 h si va vom da detaliile despre produsul solicitat.
Produse si servicii:
piese auto logan, elemente directie logan, elemente caroserie logan, elemente aprindere logan, elemente directie logan, elemente suspensie logan, acesorii logan
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Geocip
Persoana de contact: Ciprian Lucaci
Adresa: str lapusului nr38
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259406488
Telefon mobil: o724327848
Fax: 02459406488