Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Garden Rustic Spatii Verzi

Raiul din gradina ta
0721239698, 0721239698

Cascada cu o singura cadere de apa

Model:
Cascada
Telefon:
0721239698
 

Detalii produs

Lacuri, cascade, iazuri si cursuri de apa

Garden rustic spatii verzi realizeaza cascade, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale de la stadiul de design, care simuleaza aspectul final al detaliului de apa si pana la proiectarea si realizarea propriu-zisa a instalatiilor necesare. .

Pentru realizarea instalatiilor pentru cascade, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale, Garden rustic foloseste pompe si instalatii care recircula apa, o filtreaza pentru o mai buna igiena si faciliteaza golirea in vederea curatarii si mentinerii.

Garden rustic amenajeaza cascade si fantani in gradini sau la interior in functie de gustul si dorintele dumneavoastra, dar si de locul in care doriti sa amenajati detaliul de apa. Pentru amenajarea unei cascade intr-o zona de birouri, de exemplu, se pot folosi materiale moderne (marmura, piatra, metal), care sa confere instalatiei un aspect corporate. Pentru gradina in care va relaxati insa, este de dorit un ambient cat mai natural, obtinut din imbinarea creativa a elementelor componente (pietre, plante, lemn) si mascarea perfecta a instalatiilor de apa.
Amenajare de iazuri ornamentale

Iazul este un caz aparte in stiinta si arta realizarii detaliilor de apa artificiale. Iazurile pot fi amenajate divers, in combinatie cu mici cascade sau izvoare artificiale, bordate de plante si pietre sau decorate cu elemente prefabricate si uneori traversate de poduri de lemn. Amenajarea iazurilor este o munca ce presupune insa, pe langa creativitate si cunoasterea materialelor care se preteaza construirii si a plantelor care agreeaza vecinatatea apei, si solide cunostinte ingineresti. Instalatiile trebuie bine realizate - de functionarea acestora si de corectitudinea instalarii depinde intretinerea ulterioara a iazului.

Pe langa complexitatea lucrarilor intiale de amenajare, iazurile necesita o intretinere speciala. Este foarte important ca lucrarea de amenajare sa fie executata corect, pentru ca intretinerea sa poata fi facuta cu o oarecare usurinta.
Amenajare de cascade de gradina si cascade de interior (caderi de apa)

Cascadele sunt detalii de apa spectaculoase, care dau oricarui spatiu un aspect deosebit. Cascadele de exterior, ca si cascadele de interior, necesita o proiectare meticuloasa pentru ca, odata finalizata lucrarea, orice modificare se realizeaza cu mare greutate si cheltuieli suplimentare semnificative.

Astfel, sunt cativa factori care trebuie luati in calcul de la inceput. Dimensiunea si forma terenului conteaza, pentru ca o cascada mare intr-un spatiu mic este inadecvata - umezeala mare, zgomot neplacut, in vreme ce o cascada prae mica intr-un spatiu mare poate trece neobservata. Este importanta si toleranta dumneavoastra la zgomot - trebuie sa tineti cont de faptul ca apa circula permanent intr-o cascada si ca sunetul apei este constant si continuu. Costurile sunt alt aspect: o cascada mare este costisitor de intretinut, in vreme ce o cascada mica nu este atat de pretentioasa.

Fiecare lucrare ne reprezinta, deci trebuie sa se apropie de perfectiune!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Garden Rustic Spatii Verzi
Persoana de contact: Ion Pasa
Adresa: Str. Primaverii Nr. 62
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0721239698
Telefon mobil: 0721239698

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi