Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Fomco Trade Srl

Optimizing your speed
0365403014, 0725-530.279

Despre noi

Trimite mesaj
Fomco Trade Srl
Sc. Fomco Trade Srl. este o societate privata, care ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, sistemelor de masurare a combustibilului si a managementului flotelor de vehicule de transport marfa sau calatori.

Serviciile noastre au o acoperire nationala prin partenerii nostri din majoritatea judetelor.

Sc. Fomco Trade Srl. a fost infiintata in septembrie 2004. La baza infiintarii firmei a stat adaptarea legislatiei din Romania la normele Europene in vigoare, privind siguranta traficului de marfa si persoane.

Societatea noastra este reprezentantul oficial al firmelor ACTIA, INDELB, ROMATIC, STONERIDGE ELECTRONICS.

Din aprilie 2003 reprezentam si limitatoarele de viteza STURDY, fabricate la Sturdy Corporation SUA. Activitatea de montare acestor doua marci, VEEDER ROOT si STURDY, a fost prima autorizata oficial de catre Registrul Auto Roman, in decembrie 2003. La sfarsitul anului 2004, societatea noastra a fost autorizata si pentru repararea tahografelor.

Pe langa aceste produse si servicii, mai oferim spre vanzare piese de schimb si accesorii pentru tahografe, sisteme de masurare a combustibilului pentru vehicole de transport marfa si calatori, sisteme de citire si evaluare a diagramelor.
Produse si servicii:
distributie, verificare si montare tahografe, limitatoare de viteza, vanzari diagrame, statii radio CB, ant, benzi reflectorizante, incalzitoare stationare, frigidere auto, aer conditionat stationar
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fomco Trade Srl
Persoana de contact: Pepela Paul
Adresa: Nr. 801E
Localitate: Cristesti
Judet: Mures
Telefon: 0365403014
Telefon mobil: 0725-530.279
Fax: 0265-318.008
Website: http://www.fomcoshop.ro