Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit lac protectie lucios

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1607 lei Lei
Brand
FEYRO
Out Of stock
Descriere
Lac lucios poliuretanic bicomponent , sub forma de Kit 1.35 ltr ( 1ltr lac / 0.25 ltr diluant / 0.1 ltr intaritor )

Datorita proprietatilor sale, este potrivit pentru o gama larga de aplicatii interioare si exterioare - poate fi utilizata pe metal, plastic, lemn, MDF, PAL si alte    substaturi.

Proprietati excelente:

Proprietatile speciale ale lacului acopera o mare varietate de cerinte. Alpocryl Klarlack are o putere mare de acoperire si produce suprafete de inalta calitate, cu o aderenta excelenta. Si nu doar pe suprafetele din lemn sau metal, ci si pe cele din plastic sau sticla, cu o rezistenta ridicata la UV. Prin urmare, este perfect si pentru suprafetele aflate in aer liber, de exemplu pentru usile exterioare, ferestrele sau elementele de fatada.Alpocryl LE are o rezistenta chimica foarte ridicata, cu care pot fi indeplinite cerintele DIN 68861 / 1B.

Lacul Alpocryl este disponibil in 3 variante de luciu : mat 15% , semimat 60 % si lucios 90 %.

Procesare usoara:

Alpocryl Klarlack se comporta exemplar atunci cand vine vorba de procesare. Dupa amestecare, lacul poate fi pulverizata manual cu un pistol de cupa sau intr-un proces airless (durata de viata in jur de opt ore). Suprafata este uscata (dust-dry) dupa 10 minute si poate fi reaplicat peste aproximativ 2 ore - o uscare optima, care permite lucrul rapid si procese de productie scurte in practica.

Multe domenii de aplicare:

Datorita calitatii ridicate a suprafetei, rezistentei chimice si rezistentei la zgarieturi, lacul Alpocryl klarlack este perfecta pentru mobilier si design interior. La exterior, vopseaua ofera o rezistenta ridicata la intemperii atunci cand vopsiti usile exterioare, fatadele si alte componente din lemn, plastic sau metal.

Alpocryl Klarlack si-a demonstrat eficienta deja de multe ori in practica. Lacul este folosit cu succes de producatorii de mobila, ferestre din PVC, usi interioare si exterioare, solarii si dispozitive medicale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura