Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Florea Vm Ioan I.i.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scule electrice si panze de circular
210 lei
Brand
Slefuitor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
În acest an, Corporatia Makita sărbătoreşte 96 de ani de la înfiinţare, perioadă în care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaştere internaţională, de scule electrice portabile.

Situată în Anjo, lângă Nagoya, Makita proiectează şi produce o gamă extinsă de scule electrice care include în principal fierăstraie circulare, fierăstraie pendulare, rindele, mașini de inșurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare şi şlefuitoare.

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor extinse ale utilizatorilor, Makita produce de asemenea maşini staţionare pentru prelucrarea lemnului, scule pneumatice şi mașini pentru grădinărit.

Calitatea şi fiabilitatea acestor scule electrice, precum şi a celorlalte produse, au câştigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume.

Având sprijinul unei puternice reţele în Japonia, care include fabricile din Okazaki şi Ichinomiya şi mai mult de 100 de centre de vânzare, Makita işi desfaşoară activitatea internaţională prin mai mult de 40 de reprezentante.

Având în vedere deziteratul de a ajunge un furnizor mondial de scule electrice şi alte produse conexe, precum şi conform politicii de a fabrica aceste maşini cât mai aproape de utilizatori, Makita are amplasate fabrici în Brazilia, Canada, China, Germania, Marea Britanie si Statele Unite, aproximativ 2/3 din producţia de scule fiind realizată în afara Japoniei.

În mai 2005 este fondată Makita EU SRL (cu capital integral japonez), având sediul în localitatea Brănești / Ilfov, iar din martie 2007 Corporația Makita începe fabricarea de scule electrice în România, preconizând ca această unitate de producție să devină cea mai importantă din Europa.
Din Gura in Gura