Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fashion Academy

0728491540,

Despre noi

Trimite mesaj
Fashion Academy repreinta un concept prin care fiecare persoana ar putea sa se regaseasca, atat profesional cat si intelectual, dovedindu-si capacitatile de aprofundare prin ceea ce inseamna cursuri de formare profesionala si nu numai.

Acesta este conceput sa vina in ajutorul persoanelor care vor sa urmeze cursurile de cosmetica, coafor, manichiura tehnica, masaj si make-up sau care vor sa- perfectioneze cunostintele acumulate anterior.

FashionAcademy, va ofera cursuri de formare profesionala cu diplome acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei, in special va ofera prilejul de a beneficia de pregatire teoretica si practica la standarde internationale.

Alaturi de noi si de echipa nostra de profesori aveti asigurata calificarea in domeniul ales, in spatii amenajate special pentru teorie si pentru practica profesionala.
Produse si servicii:
cursuri de automachiaj, cursuri de make-up, cursuri de cosmetica, cursuri de coafor stilist, cursuri de masaj, cursuri de manichiura, dichiura, unghii tehnice, cursuri de stilist protezist unghii
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fashion Academy
Persoana de contact: Academy Fashion
Adresa: Cluj Napoca
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0728491540