Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pasta miso dark (aka miso)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PACHET DE 1 KG, HANAMARUKI
Out Of stock
Descriere
Miso, este termenul japonez pentru pasta de soia fermentata.

Este un ingredient important din bucataria japoneza.

Pasta miso poate fi, de asemenea, facuta cu orez sau orz, la care se adauga si sare inainte de maturare, maturare variaza ca si perioada de la 6 la 36 luni.

Dupa acest procedeu de mixare a ingredientelor si de maturare, rezulta pasta miso, care variaza in culoare de la auriu la rosu-maroniu pana la maro inchis si chiar negru.

Utilizata in mod obisnuit pentru a da profunzime si aroma la supe, pasta miso pot fi de asemenea folosita pentru a face sosuri, marinate si sosuri pentru salate.

Are un continut mare de sodiu si este de asemenea bogata in vitamina B si proteine.

Origine: Japonia
Ambalare: pachet de 1 kg

Ingrediente: Apa, soia 31, 8%, orez, sare.

Valori nutritionale pe 100g:

Energie 808kj/193kcal
Grasimi 6, 1g din care saturate 0, 88g
Carbohidrati 23, 7g din care zaharuri 19, 6g
Proteine 10, 7g
Sare 12g

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi intre 0 si 9 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura