Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie polietilena semi-tubulara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Folia semi-tubulara, semi-pantalon sau despicata este o folie film destinata producatorilor care utilizeaza masini de ambalat semi-automate sau manuale. Acest tip de folii poate fi folosit cu succes la procesul de baxare.

Cu ajutorul foliei despicate semi-pantalon produsa de Fabrica De Ambalaje Exonia se pot ambala prin procesul de termocontractare baxuri de: zahar, faina, malai, borcane, conserve, ulei, dar si pentru produse nealimentare precum uleiuri, vopseluri, lacuri, etc.

Folia semi-pantalon este de obicei din polietilena LDPE (de joasa densitate), dar poate fi si din MDPE, coextrudata sau chiar multistrat. Folia poate fi transparenta (numita si NATUR), colorata sau imprimata. Foliile semi-pantalon pentru ambalarea produselor alimentare intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat OxoBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EuroECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Imprimarea foliilor semi-tubulare se poate face in 2 moduri: fie in policromie de inalta definitie pe o singura fata, fie prin imprimare liniara la 6 culori pe ambele fete. Bobinele au tub de carton cu o dimensiune uzuala de 76 mm, iar latimea maxima uzuala este de 1000 mm.

Foliile termocontractibile semi-pantalon personalizate aduc plus valoare produsului, asigurand un ambalaj secundar sau tertiar important pentru procesul de distributie, dar si un mod de prezentare atractiv pentru rafturile marilor retaileri.

Pentru mai multe detalii sau pentru a realiza o comanda de folie din polietilena tubulara sau pantalon, contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura