Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Euro-Wood Srl

Inovatie si calitate
0232 718 718, 0745 650 400

Despre noi

Trimite mesaj
a��Clientul este pe primul loca��

Acesta este principiul care sta la baza oricarei decizii a firmei noastre. Orientarea catre client este politica noastra comerciala si reprezinta peste toate o valoare a firmei, care ne caracterizeaza.

Clientii nostri cumpara produse si primesc solutii tehnice si inovative.

Calitatea produsului, serviciul rapid si competitiv, reprezinta valorile fundamentale pentru consolidarea si dezvoltarea pozitiei noastre pe piata.

Misiunea noastra este de a analiza tendintele pietii si printr-o corecta interpretare a exigentelor clientilor nostri sa oferim produse de o calitate superioara si solutii tehnice pentru optimizarea costurilor de productie.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse: feronerie AGB, garnituri si profile din aluminiu Olimpia sau Europrofili, lacuri si vopsele Adler sau Icro, manere si accesorii pentru acces de la Linea Cali sau Ghidini, sisteme de culisare pentru usi interioare, sisteme orientabile pentru obloane, utilaje pentru prelucrarea lemnului, sisteme de motorizare pentru deschiderea usilor si ferestrelor din lemn.

Ne informam si ne pregatim zilnic ca sa va raspundem in orice moment si la orice problema. Solutiile oferite de Euro-Wood sunt de actualitate si va garanteaza productia unor ferestre si usi din lemn de calitate inalta.

Firma Euro-Wood este mereu preocupata de optimizarea costurilor de productie si de aducerea pe piata din Romania a noutatilor din domeniul prelucrarii lemnului, a celor mai noi accesorii realizate din materiale ecologice si cu o durata de utilizare cit mai mare.

Mai multe detalii pe website-ul nostru http://euro-wood.ro
Produse si servicii:
produse de feronerie, garnituri si profile din aluminiu, lacuri si vopsele, manere si accesorii pentru acces, sisteme de culisare pentru usi interioare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Euro-Wood Srl
Persoana de contact: Petrachi Gabriela-Ancuta
Adresa: Str. Budai, Nr. 125 A
Localitate: Podu Iloaiei
Judet: Iasi
Telefon: 0232 718 718
Telefon mobil: 0745 650 400
Fax: 0232 718 719
Website: http://www.euro-wood.ro