Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Eurosandra

0722-468196, 0769-688127

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea noastra activeaza pe piata producatorilor de parchet incepand din 1994, si are capital integral romanesc.

Activitatea principala este productia parchetului masiv, industrial si a accesoriilor acestora. Cea mai noua tehnologie italiana de prelucrare a lemnului impreuna cu esentele lemnoase folosite: stejar, frasin, salcam, fag, carpen, paltin, nuc, salcam aburit, duc la obtinerea unui parchet ecologic de calitate superioara. Parchetul din lemn masiv confera ambientului caldura si eleganta, fiind apreciat mai mult ca oricand pentru aspectul lui natural.

Pe langa aceste criterii care stau la baza alegerii pardoselilor de lemn, durabilitatea lemnului este un avantaj de netagaduit.

Un element important in procesul de productie este uscarea lemnului, proces caruia i se acorda o mare importanta, uscatoriile noastre fiind complet automatizate si computerizate. In urma acestui procedeu, lemnul este uscat conform stasului in vigoare.

La acest standard contribuie si solutiile folosite in prelucrarea si finisajul materialelor, compania noastra fiind distribuitori de adezivi, lacuri, primere, grunduri, chituri, etc.
Produse si servicii:
producere si comercializare parchet masiv, parchet industrial, triplustratificat, dublustratificat, laminat, accesorii acestor tipuri de parchet, plinta, pervaz, elemente treapta
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eurosandra
Persoana de contact: Rus Roberta
Adresa: Str. Barsei, Nr. 8
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0722-468196
Telefon mobil: 0769-688127
Fax: 0256-290648