Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Eurodinamic

Motoutilaje de care ai nevoie!
0374430467, 0374430467

Masina tuns gazon

63110112413
Model:
63110112413
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0374430467
Pret:
629.10 lei
 
 

Detalii produs

Daca doriti sa cositi peluze mici, usor de manevrat, masina de tuns iarba cu zgomot redus Stihl RME 235 este alegerea potrivita. Datorita constructiei simple, dar robuste, ingrijirea gazonului este deosebit de simpla cu aceasta masina de tuns iarba usoara. Inaltimea optima de taiere a gazonului poate fi setata in cinci niveluri utilizand reglarea inaltimii centrale de taiere. Acest lucru asigura rezultate impresionante pentru cosit si un model elegant de taiere in gradina dvs. Indicatorul de nivel integrat din cutia de captatoare a ierbii va arata cand a venit timpul sa il goliti. Manerul pliabil este reglabil in doua setari, iar masina are un maner practic de transport. Aceasta masina compacta si usoara, care cantareste 13 kg, poate fi astfel stocata si transportata intr-un mod economisitor de spatiu.

Specificatii tehnice:

peluze: pana la 300 m
Latimea de taiere: 33 cm
Inaltimea de taiere: 5 setari (central)
Captator de iarba: 30 l
Puterea nominala: 1.200 W
Greutate: 13 kg
Viteza de lucru: 3.200 U / min
Nivelul de presiune acustica masurat LpA: 79 dB (A)
Puterea fonica garantata LWAd [dB (A)]: 93 dB (A)
Factor de incertitudine K: 0,7 m / s
Factor de incertitudine KpA [dB (A)] :2 dB (A)
Valoarea vibratiilor ahw: 1,4 m / s

Echipament standard
Lame de ridicare Lama de ridicare asigura un gazon taiat uniform si asigura o umplere optima a cutiei de captatoare de iarba. Lama genereaza un curent puternic de aer in carcasa, ceea ce face ca iarba sa stea in pozitie verticala inainte de a taia si transmite in mod eficient taieturile in cutia de captatoare folosind un sistem integrat si puternic de curgere a aerului.

Placuta cu captator de iarba cu indicator de nivel

Cutia de captatoare de iarba din plastic poate fi usor deschisa si golita gratie mecanismului sau de pliere. Curentii de aer produsi in timpul cositului sufla taieturile in cutia de captatoare de iarba si asigura un grad ridicat de umplere. Datorita paletelor orientate in jos, aerul este ghidat lateral spre sol, impiedicand murdarirea. Indicatorul nivelului semnalizeaza timpul corect pentru golire.

Roti usor de rulare Rotile usor de rulare ale masinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste si durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tractiune si un sablon de rulare stabil pentru directia de deplasare pentru manevrare usoara si o mentinere perfecta a liniei in timpul cositului.

Slabiciune usoara a cablurilor integrate Imbunatatirea tensiunii cablului prin cablu a masinilor electrice de tuns iarba STIHL asigura fixarea corecta a cablului de prelungire la combinatia comutator / stecher la masina de tuns iarba.

Manerele de transport Aceasta masina de tuns iarba STIHL este echipata cu manere de transport pentru a face transportul simplu si incarcarea usoara. Manerele de transport sunt potrivite si ca puncte de fixare pentru fixarea masinii de tuns iarba cu o curea in timpul transportului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eurodinamic
Persoana de contact: Ionescu Ovidiu
Adresa: Str. Morii, Nr. 28
Localitate: Breasta
Judet: Dolj
Telefon: 0374430467
Telefon mobil: 0374430467

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi